Tjänster och produkter från Nordic Sport & Event

Nordic Sport & Event är ett företag som erbjuder tjänster och produkter till både Förenings- & Näringslivet. Har ni en ny tävling – event på gång eller vill utveckla ett redan befintligt så ska ni kontakta oss. Vi erbjuder kansli, anmälningsservice, webbmiljö, affärsutveckling m.m.

Det är ni som är proffs på tävlingsgenomförandet och vi är bra på det andra. Välkommen att kontakta oss för offert.

Promotor

Har ni en tävling eller lopp som behöver utvecklas eller kanske har ett nytt på gång ska ni kontakta oss. Vi jobbar idag med Stångebroslaget som är en av Europas största endurotävlingar . Vi hjälper till med kansli (mail, telefon m.m.) vi har hand om anmälningsservice, marknad, web, försäljning och affärsutveckling.

Konferenser – Event – Grupper

Kontakta oss för den bästa upplevelsen för ditt företagsevent eller träningsläger. Vi ordnar hela din upplevelse från resa, boende och aktiviteter. Vi skräddarsyr er upplevelse och har de kontakter som behövs för att ni ska kunna koncentrera er på er uppgift, att utveckla teamet.

Partneravtal

Vi hjälper ditt företag med marknadsföring och strategier för att synas optimalt antingen på riksnivå eller i er region. Låt oss på Nordic Sport & Event skriva avtal, genomföra och följa upp er marknadsföring. Med en gedigen erfarenhet av avtal och genomförande ser vi till att ni får full valuta för er insats.

© Copyright - Nordic Sport & Event