Tjänster från Nordic Sport & Event

Vi erbjuder unika evenemang, upplevelser och promotorskap

Med världens största MC- endurotävling och Sveriges största golftävling besitter vi idag en enorm kunskap i att starta, genomföra och utveckla tävlingar och evenemang.

Partnerskap B2B

För oss är partnerskapet i grunden ett långsiktigt samarbete där vi alltid sätter vår partner i centrum. Det kan vara ett paket med synlighet i SVT Sport under Gotland Grand National, det kan också vara ett utökat samarbete där vi ser till att vår partner lägger sitt möte och konferens på Gotland i nära samarbete med oss.

Affärsutveckling

Med vår erfarenhet från näringslivet och föreningslivet hjälper vi ert företag eller förening med affärsutvecklingen. Ett uppdrag vi gjort var ett utbilda och se till att ett företag/ förening med 9 olika avdelningar/sektioner skulle hitta nya samarbetsformer tillsammans med sin huvudstyrelse. Det blev 4 spännande dagar med teambuilding över gränserna.

Promotorskap

Under 5 år har vi varit promotor åt Stångebroslaget där vi tagit hand om anmälningar, administration, marknadsföring, PR och partnerskap med strålande resultat för båda parterna. Under 2 år hjälpte vi till med SM i MTB i Motala där vi gjorde samma sak med fina resultat. Ni gör helt enkelt det ni är bäst på och vi gör det vi kan och resultatet blir bra.

PR & kommunikation

Med 35 års erfarenhet och kunskap inom 8 olika branscher ledsagar vi er framåt med ert varumärke. Idag placerar vi varumärken som KTM, Husqvarna, Swecon, 24MX och många fler i SVT Sport live broadcast. Vi tar hand om er marknadsföring och kommunikation inför era evenemang. Vi har dessutom en mycket stark delägare som är Outhousebyrån med kontor i Visby, Örebro och Stockholm.

Promotorskap – Affärsutveckling

Låt oss hjälpa er att ta ert evenemang till en ny nivå

Vi hjälper er med management, affärsutveckling och promotorskap på olika sätt och nivåer. Antingen går vi all in i ert case eller så sitter vi med i er styrelse, ledningsgrupp och bistår med kunskap och erfarenheter. Vi har i bolaget erfarenheter av destinationsutveckling, dagligvarubranschen, organisationsutveckling, styrelseuppdrag, flyg & charterbranschen, utbildningar inom säkerhet & sjukvård, Kommunikation & PR. Lägg därtill våra egna stora tävlingar och evenemang.

Våra partners finns i hela världen

 

”Att först få chansen och sedan ett fortsatt förtroende av stora företag som verkar över hela världen, att tillsammans nå 100% utdelning för ett varumärke, det driver oss 365 dagar om året”