Om Nordic Sport & Event

Vi drivs av att se människor utvecklas och prestera bra resultat

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster. Bolaget bildades 2013 och ägs av entreprenörer med en gedigen erfarenhet inom en rad olika branscher och affärsområden.

Inom ledande befattningar har vi skaffat oss en bred och djup erfarenhet sedan 35 år tillbaka inom besöksnäringen både i Sverige och utomlands, destinationsutveckling, flyg- & charterbranschen, dagligvarubranschen, detaljhandeln, utbildningar inom säkerhet & sjukvård, kommunikation & PR och webbutveckling, organisationsutveckling, styrelseuppdrag och mycket annat.

Vi genomför egna tävlingar och evenemang och erbjuder även andra våra tjänster i form av promotorskap.

Conny & Angelica

Nordic Sport & Event AB

Våra ledord

UTMANINGAR

En utmaning kan vara mycket, men för oss är det att våga göra något annorlunda, och våga gå en egen väg. Vi hade hela Europas ögon på oss när vi mot alla odds kunde genomföra Gotland Grand National hösten 2020 som kanske det enda stora evenemanget i hela Europa. Vasaloppet, Vätternrundan och Rally Sweden riktade sina blickar mot GGN och Gotland.

HÄLSA

Att se våra deltagare, partners och leverantörer må bra det gillar vi. Att träna inför en tävling och prestera på topp är en sak, men det gäller att efter avslutad målgång orka fortsätta träna inför nästa utmaning. Exakt likadant tänker vi i bolaget när vi avslutat ett lyckat evenemang.

UPPLEVELSER

Att komma till världens största endurotävling med över 3000 startande är en enorm upplevelse både för deltagare, partners och publik. Men lika viktig är upplevelsen när du rullar ombord på färjan mot Gotland för att anta Gotland Grand National eller en av Sveriges största golftävlingar Golfa Runt Gotland.

Våra Partners

Vi måste prestera 100% för att få förnyat förtroende. För oss är partnerskapet en lång relation.

Vi har partners som KTM, SWECON, 24MX, FXR, MICHELIN, RED BULL och många fler. Vi har under många år fått förtroende att arbeta med och placera deras varumärken på olika sätt i SVT Sport live, sociala medier, i olika mässområden och övrigt skräddarsydda områden. Kanske är vi bolaget som ska se till att ert varumärke utvecklas och syns på rätt ställen vid rätt tidpunkt. Kontakta oss så ser vi på framtiden tillsammans.

Vår affärsidé

Alla ska kunna dra fördel av vår affärsidé

Nordic Sport & Event ska skapa och utveckla tävlingar, event, tjänster och produkter tillsammans med föreningslivet/näringslivet. När vi etablerar nya idéer eller utvecklar befintliga ska vi vända oss till föreningslivet/ näringslivet som ska ha god avkastning på våra idéer och medverkan.

Vi ska arbeta med näringslivet på världsnivå men också sätta det lokala näringslivet i centrum. Vi ska inspirera städerna och regionerna att medverka i utvecklingen av denna växande form av besöksnäring.

Nordic Sport & Event AB ägs av lokala entreprenörer

Låt oss presentera våra delägare i bolaget

För oss handlade det om att rädda 22 000 gästnätter till Gotland. När vi startade Nordic Sport & Event 2013 var det för att hjälpa, utveckla och rädda kvar världens största endurotävling Gotland Grand National (GGN). Tävlingen omsätter idag nära 100 miljoner för näringslivet inom resa, bo, äta och shoppa. Idag genererar GGN över 28 000 gästnätter utanför säsong. Vi har även Sveriges största golftävling Golfa Runt Gotland med 640 deltagare i maj varje år. Nu förstår ni vad som driver oss att fortsätta vårt arbete.

iSwe Consult AB

I det här bolaget hittar vi vår VD i Nordic Sport & event Conny Bohlin. Conny var med och startade bolaget 2013 och arbetar aktivt sedan 2013 med i huvudsak ekonomi, marknad, försäljning och affärsutveckling. Conny har arbetat i ledande positioner i en rad olika branscher. Sällanköpshandel, dagligvaruhandel, flyg & charterbranschen,  besöksnäringen och suttit i en rad olika styrelser. På sin fritid tränar han men är gärna i trädgården med olika projekt.

Angelica Thomsson

Angelica är vår enda privata delägare som arbetat aktivt i bolaget sedan starten 2013. Förutom 9 års erfarenhet med Nordic Sport & Event har Angelica en bakgrund inom incoming – turismen och Sällanköpshandel. Hon är spindeln i nätet med administration, ekonomi, webb och sociala medier. På sin fritid älskar hon att träna.