Om oss

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster och produkter. Bolaget bildades 2013 och ägs av entreprenörer med en gedigen erfarenhet inom olika branscher och affärsområden

Inom ledande befattningar har vi skaffat oss en bred och djup erfarenhet sedan 30 år tillbaka inom besöksnäringen både i Sverige och utomlands, destinationsutveckling, flyg- & charterbranschen, dagligvarubranschen, detaljhandeln, säkerhet- & räddningstjänsten, reklam och webbutveckling, organisationsutveckling, styrelseuppdrag och mycket annat.

Vi driver också tävlingar & evenemang som inom löpning, enduro och golf.
Ledorden för oss själva, våra partners, utövare och publiken är: UTMANINGAR – HÄLSA – UPPLEVELSER

Affärsidé

Nordic Sport & Event ska skapa och utveckla tävlingar, event, tjänster och produkter tillsammans med föreningslivet/näringslivet.

När vi etablerar nya idéer eller utvecklar befintliga ska vi vända oss till föreningslivet/ näringslivet som ska ha god avkastning på våra idéer och medverkan.

Vi ska arbeta med näringslivet i Norden, men det lokala näringslivet ska stå i fokus där vi etablerar verksamhet (B2B). Vi ska inspirera städerna och regionerna att medverka i utvecklingen av denna växande form av besöksnäring.

Ägare i Nordic Sport & Event AB

iSwe Consult AB, Brand & Sjukvårdsakademien AB, Kusinerna Kommunikation AB och Angelica Thomsson.

Kontakta oss

E-post: info@nordicsportevent.se
Telefon: 0498 – 69 12 00
Adress: Broväg 10, 621 40 Visby