Om Nordic Sport & Event

Lorem ipsum dolor sit amet consecetor donec molestie

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster och produkter. Bolaget bildades 2013 och ägs av entreprenörer med en gedigen erfarenhet inom olika branscher och affärsområden.

Inom ledande befattningar har vi skaffat oss en bred och djup erfarenhet sedan 30 år tillbaka inom besöksnäringen både i Sverige och utomlands, destinationsutveckling, flyg- & charterbranschen, dagligvarubranschen, detaljhandeln, säkerhet- & räddningstjänsten, reklam och webbutveckling, organisationsutveckling, styrelseuppdrag och mycket annat.

Vi driver också tävlingar & evenemang som inom löpning, enduro och golf. Ledorden för oss själva, våra partners, utövare och publiken är:

UTMANINGAR – HÄLSA – UPPLEVELSER

Vår affärsidé

Curabitur nunc enim, consectetur in
nibh eget, rhoncus suscipit metus.

Nordic Sport & Event ska skapa och utveckla tävlingar, event, tjänster och produkter tillsammans med föreningslivet/näringslivet. När vi etablerar nya idéer eller utvecklar befintliga ska vi vända oss till föreningslivet/ näringslivet som ska ha god avkastning på våra idéer och medverkan.

Vi ska arbeta med näringslivet i Norden, men det lokala näringslivet ska stå i fokus där vi etablerar verksamhet (B2B). Vi ska inspirera städerna och regionerna att medverka i utvecklingen av denna växande form av besöksnäring.

Conny Bohlin

VD – CEO – Ägare
Tel: +46 708249494

conny@nordicsportevent.se

Angelica Thomsson

Kansli – Administration – Ekonomi
Tel: 0707-503250

angelica@nordicsportevent.se

”När det kommer till att skapa evemenemang finns ingen bättre.”