Stångebroslaget

Mitt i sommaren den 6-8 juli 2018

Kan du ta dig an Stångebroslaget på Prästtomta markerna lite utanför Linköping. Tävlingen körs nu för 25:e året på en bana som är ca 2 mil lång. Du kan välja mellan klasserna Elit, Motion, Veteran, Militär, El, Ungdom eller Guldhjälm.

Stångebroslaget är först ut i den Svenska Enduroklassikern och ska du klara den som 750 andra gjorde 2016 så är Stångebroslaget ett måste för dig. Stångebroslaget är en härlig folkfest där alla samlas, förare, mekaniker, familjer, funktionärer och partners och alla bor nästan kvar på området och pulsen stiger för varje dag tävlingen fortgår.

6-8 juli 2018
Prästtomta, Linköping
Ingår i svensk enduroklassiker
2 600 anmälda
25:e året
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Motionsklasser

Här ser vi de flesta av deltagarna. Motionärerna delas in i olika klasser beroende på ålder. Här kan du delta som både erfaren och nybörjare.

Ungdoms- & Guldhjälmsklasser

Här ser vi de yngsta deltagarna med ungdomar upp till 16 år, endurovärldens och framtidens talanger. Som delas in i Guldhjälms och ungdomsklass beroende på ålder.

Elitklasser

Under söndagens tävling är det dags för elitklasserna att göra upp. Klasserna delas in i elit-, senior- och juniorklass. I dessa klasser finns också prispengar att köra hem.

Veteran, Militär & el

I veteranklassen är det inte ålder på förare utan på din MC som är viktigt. Du kan delta i militärklassen och nyheten för året, elklass för alla med en eldriven MC.

Häng med några varv på Stångebroslaget

Här till vänster kan du åka med på delar av den 2 mil långa banan på Prästtomta. Se, njut och anmäl dig till det första loppet av tre i den Svenska Enduroklassikern.
• 2700 anmälda 2017
• 10.000 besökare
• 250 funktionärer
• Sommarens höjdpunkt

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Klass: 1–11 700 kr
• Klass: 13–16 och 20-23 300 kr
• Klass: 24–26 200 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en licens från Svemo krävs för att få delta. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag kan inte välja klass i anmälan?

Det beror på att du i första steget har valt fel dag. Systemet känner av din ålder från ditt personnummer och visar endast de klasser som du kan delta i. Fyller du jämnt i år ska du köra i den klassen trots att du ännu inte fyllt då det gäller från det år som du fyller år. Se i tilläggsreglerna efter vilken klass som du ska anmäla dig till och vilken dag som din klass ska köra

Kan jag överlåt min plats till någon annan?

Nej, startplatserna är personliga och kan inte överlåtas till någon annan.

Jag vill avanmäla mig, hur gör jag? (SBS)

Vid återbud lämnat före anmälningstidens utgång återbetalas hela startavgiften minus 150 kr i exp.avgift. Efter avklarad tävling. För återbud lämnat efter anmälningstidens utgång men före start äger arrangören rätt till 150 kr i exp.avgift. Lämnas inget återbud tillfaller hela startavgiften arrangören.

Hur fungerar seedning?

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer.

Kartor

Nyheter från Stångebroslaget

Huvudpartner

Hos oss på 24MX hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.