City Run Linköping

22 augusti 2020 i samband med Stadsfesten!

Loppet för Motionärer, Elit och hela familjen

Vi som arrangör av City Run i Linköping räknar med att tävlingen ska kunna genomföras precis som vanligt den 22 augusti då det ligger i slutet av sommaren och en bit från dagens Coronavirus ( COVID-19 ) Vi följer utvecklingen varje dag, vecka och månad framåt för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Men vi hoppas att ni som vi tror på ett otroligt häftigt City Run 2020 då vi snart vill kunna göra det vi älskar mest av allt, springa bra och roliga lopp. Med alla inställda lopp under våren och i början av sommaren blir City Run något vi alla kan se fram emot.

Så anmäl er som vanligt så ses i Linköping den 22 augusti. Hälsningar från Nordic Sport & Event & Linköpings löparklubb

Nyhet 2020! VSM 10 km & för 3:e året arrangeras DM halvmarathon i Östergötland.

Årets roligaste löplopp är tillbaka! City Run Linköping. Ta dig runt på valfri distans mitt i stadskärnan i Linköping. City Run går av stapeln samtidigt som Linköpings stadsfest äger rum, förbered dig på ett levande löplopp med massor av hejande publik runt om i staden.

Distanser att välja på: 5 km, 10 km, 21 km, 5km ungdom och 5 km hinderbana ungdom. 2020 erbjuder vi även SM 10 km för Veteraner och DM halvmarathon Östergötland. Läs mer här!

22 augusti 2020
5, 10 km, halvmarathon, 5 km ungdom & 5 km hinderbana
Start/Mål - Domkyrkan
Upplev stadsfesten
Tredje upplagan
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Loppet för både Motionärer & Elitlöpare

Vi vill erbjuda ett vackert och roligt lopp för alla åldrar och för alla prestationer. Därför kan du välja på  5, 10 km, halvmarathon, ungdom 5 km samt hinderbana 5 km. Stadsfesten i Linköping håller pulsen uppe under loppet.

City Run 5km hinderbana

Missa inte chansen att delta tillsammans med bästa vännerna, ditt idrottslag eller individuellt. Alla barn och ungdomar mellan 12-16 år är välkomna att delta i en rolig hinderbana 5km i samarbete med Försvarsmakten. Sätt på dig träningskorna och ge järnet! Gratis för alla barn & ungdomar

VSM 10 km & DM halvmarathon Östergötland

Nyhet! I samband med City Run i Linköping arrangerar vi nu SM 10 km för Veteraner och för tredje året DM halvmarathon Östergötland

Boende i Linköping

Nordic Choice erbjuder specialpriser på hotell i Linköping i samband med City Run. Ta med dig hela familjen och upplev Stadsfesten som pågår samtidigt. Klicka på länken för att se vilka hotell du kan välja mellan.

Upplev City Run Linköping

Tredje upplagan av City Run i Linköping den 22 augusti vill du inte missa!

• 5, 10 km, halvmarathon & 5 km ungdom
• 5 km hinderbana, gratis för alla mellan 12-16 år
• Nyhet! SM 10 km Veteraner
• DM halvmarathon Östergötland
• Musik och festligheter
• Start & mål Domkyrkan

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• 5 km 295 kr
• 10 km 395 kr
• Halvmarathon 495 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

Ett par bra skor och ett leende 🙂

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Nyheter Från City Run Linköping

 
© Copyright - Nordic Sport & Event