City Run Linköping

28 augusti 2021 i Linköping!

Eftersom att årets roligaste löplopp har ställts in pga. Covid-19 ser vi fram emot att träffa er när vi är tillbaka med City Run Linköping den 28 augusti 2021!  Ta dig runt på valfri distans mitt i stadskärnan i Linköping. City Run går av stapeln samtidigt som Linköpings stadsfest äger rum, förbered dig på ett levande löplopp med massor av hejande publik runt om i staden.

Distanser att välja på: 5 km, 10 km, 21 km, 5km ungdom och 5 km hinderbana ungdom.

28 augusti 2021
5km, 10 km, halvmarathon, 5 km ungdom & 5 km hinderbana
Start/Mål - Domkyrkan
Upplev stadsfesten
Tredje upplagan
0Veckor0Days0Hours0Minutes0Seconds

City Run 5 km hinderbana

Missa inte chansen att delta tillsammans med bästa vännerna, ditt idrottslag eller individuellt. Alla barn och ungdomar mellan 12-16 år är välkomna att delta i en rolig hinderbana 5 km i samarbete med Försvarsmakten. Sätt på dig träningskorna och ge järnet!

Den 28 augusti 2021

Anmälan för City Run Linköping  2021 finns uppe för anmälan. Loppet kommer gå lördag den 28 augusti i samband med stadsfesten. Varmt välkomna!

Loppet för alla

Vi vill erbjuda ett vackert och roligt lopp för alla åldrar och för alla prestationer. Därför kan du välja på  5, 10 km, halvmaraton, ungdom 5 km samt hinderbana 5 km.

Boende i Linköping

Specialpriser på hotell i Linköping i samband med City Run. Klicka på länken för att se vilka hotell du kan välja mellan.

Upplev City Run Linköping

Tredje upplagan av City Run i Linköping den 28 augusti vill du inte missa!

• 5, 10 km, halvmarathon & 5 km ungdom
• 5 km hinderbana, gratis för alla mellan 12-16 år!
• Musik och festligheter
• Start & mål Domkyrkan

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• 5 km 295 kr
• 10 km 395 kr
• Halvmarathon 495 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

Ett par bra skor och ett leende 🙂

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Nyheter Från City Run Linköping

 
© Copyright - Nordic Sport & Event