Terms & Conditions

Competition Rules and General Terms and Conditions Gotland Padel Open 2022,
June 28 – July 2, 2022.

Select the English or Swedish version of our competition rules and general terms and conditions here:

Tävlingsregler (svensk version)

Den 28 juni – 2 juli 2022

KANSLI
Adress: Nordic sport & Event, Broväg 10, 621 40 Visby
Telefontider: måndag-fredag 08.15-16.30
Telefon: 0498-69 12 00
E-post: info@nordicsportevent.se
Hemsida: gotlandpadelopen.se

ARRANGÖRER
Tävlingsarrangör: Visby Tennisklubb (Padelsektion ) 834000-4483 ( Nedan kalla VTK )
Huvudarrangör: Nordic Sport & Event AB 556761-0489 ( Nedan kallat NSE )
Fest & Partyarrangör: MR French – Kallis.

Tävlingen är Sanktionerad: Gotland Padel Open är en sanktionerad tävling genom Svenska Padelförbundet.

Svenska Padelförbundets reglemente är grunden i tävlingen. Avvikelser från dessa ska ni läsa om här i våra tilläggsregler för just Gotland Padel Open.
Läs reglementet här: Svenska Padelförbundet Tävlingsbestämmelser

TÄVLINGSLEDNING
Supervisor Svenska Padelförbundet: VAKANT
Supervisor Nordic Sport & Event: Kristofer Marquart
Domaransvarig: Visby Tennisklubb ( Padelsektion ): VAKANT

Domare Anläggning 1 – VAKANT
Domare Anläggning 2 – VAKANT
Domare Anläggning 3 – VAKANT
Domare Anläggning 4 – VAKANT
Domare Anläggning 5 – VAKANT
Domare Anläggning 6 – VAKANT

ANLÄGGNINGAR
Klass A: Arena med 2 mobila banor vid Kallis i Visby och Visby Racketcenter.
Klass B: Visby Racketcenter med finaler på arenan vid Kallis.
Klass C: Kneippbyn Resort, Tofta Beach Club och Ljugarna är några av de anläggningar vi spelar på under Padelveckan på Gotland.

KLASSINDELNING
A klass Herrar/ Damer (maxantal 32/16 st lag)
B klass Herrar/ Damer (maxantal 32/32 st lag)
C klass Herrar/ Damer/ Mix (maxantal 368 st lag)
Totalt antal lag i alla klasser uppgår till 480.

DELTAGARE
Deltagare i Gotland Padel Open ska till första tävlingsdag ( 28 juni 2022 ) ha fyllt 18 år. Tävlingen är öppen för deltagare som har medlemskap i en Padel klubb och innehar en licens. Det går bra att anmäla sig till tävlingen innan man tecknat en licens och klubbmedlemskap.
Om klubbmedlemskap och licens tecknas efteråt meddelas detta till info@nordicsportevent.se. Senast den 15 maj 2022.

RANKING
Sista dag för anmälan för rankingen stänger den 14 maj 2021. Rankingen baseras på det datumet ( 14/5 ) och inte datumet vid själva anmälan. Därefter delas alla par in i respektive A, B eller C klass.
I A klassens seedas de 8 bäst rankade herrlagen direkt till 8-delsfinal. 2 av de 8 platserna är avsatta för de 2 bäst rankade lagen som är Svenska. För damerna i A-klassen är det de 4 bäst rankade lagen som seedas till 8-delsfinal. 1 av de 4 platserna är avsatta för det bäst rankade laget som är Svenskt.  B Både i Herr och Dam baserat på tidpunkten den 14 maj 2022. Efter den 14 maj 2022 har arrangören rätten att placera in lagen i anmälningsordning beroende på platstillgången.

TÄVLINGSUPPLÄGG
Gotland Padel Open är en tävling för spelare i klasserna A Herr & Dam, B Herr & Dam, C Herr, Dam och Mix.

Klass A: Tisdag till torsdag gruppspel med 3 matcher per lag där vinnaren går vidare i varje grupp till finalspel. Matchupplägg i klass A är bäst av 3 set med avgörande Golden Point. Matchtiden för paren är preliminära och spelarna ska vara på plats minst 1 timme innan utsatt speltid.

Klass B: Tisdag till torsdag gruppspel med 3 matcher per lag där vinnaren går vidare i varje grupp till finalspel. Matchupplägg i klass B är bäst av 3 set med supertiebreak ( bäst till 10 bolalr ) vid 1–1 i set t.o.m. kvartsfinal och Golden Point som gäller både i gruppspel och finalspel. Matchtiden för paren är preliminära och spelarna ska vara på plats minst 1 timme innan utsatt speltid.

Klass C: Gruppspel tisdag till torsdag med 3 matcher och finalspel fredag och lördag. Set 1 & 2 startar med 2-2 i game med golden point. I ett eventuellt 3:e set gäller supertiebreak bäst till 10 bollar. Matchtiden för paren är preliminära och spelarna ska vara på plats minst 1,5 timme innan utsatt speltid.

Spelschema och matchtider kommer att publiceras senast 1 juni 2022. Första matchstart på dagen är ca 07:00 och den sista ca 20:30. Du ska vara på plats minst 90 minuter innan utsatt speltid och ge dig till känna till tävlingsledningen i god tid. Skulle du få förhinder genom sjukdom eller annat ska du omgående meddela det till kansliet.

SEN ANKOMST TILL MATCHSTART
Vid sen ankomst till matchstart kommer laget att diskvalificeras från den aktuella matchen. Motståndarlaget vinner då matchen med 2-0 i set.

PRIS
1495 kr per person.
Av de 1495 är tävlingsavgiften 500 kr, resterande är avgift för entré på Arenan vid Kallis för att se elitspelarna och uppvisningsmatcherna. Du har tillgång till partnerbyn och inträde för uppträdande med artister 5 kvällar på Kallis. Det går ej att välja bort något av det som nämns ovan. Efter den 14 maj 2021 höjs avgiften med 300 kr per spelare.

LICENS
Alla klasser i tävlingen A, B och C är sanktionerad via Svenska Padelförbundet och då krävs en licens. Du kan anmäla dig utan licens men måste teckna den innan tävlingen. OBS! Kan inte tecknas på plats. Licensen gäller sedan för alla tävlingar under 1 års tid som är sanktionerade av Svenska Padel Förbundet. Utländska medborgare ska även de inneha en svensk licens, men kan ha sin utländska klubbtillhörighet. Teckna din licens här för 400 kr: Till Rankedin
Samtliga spelare ska ha tecknat sin licens och ha en klubbtillhörighet senast den 15 maj 2022.

ANMÄLAN
Anmälan sker på hemsidan, www.gotlandpadelopen.se. Startavgiften erläggs i samband med anmälan. När en korrekt anmälan har gjorts skickas ett bekräftelsemail på att anmälan blivit godkänd. Felaktig anmälan noteras inte som en anmälan. Arrangören kommer inte att kontakta deltagaren per telefon eller mail för att rätta till den felaktiga anmälan.

ANMÄLNINGSTIDENS UTGÅNG
Anmälningstiden går ut den 14 maj 2022. Skulle det finnas platser kvar går det att efteranmäla sig i mån av plats fram till 72 timmar innan start med ett tillägg på 300 SEK i förseningsavgift per spelare. Vid efteranmälan vänligen maila oss på info@nordicsportevent.se. Maxantal tävlande är (se under punkten klassindelning).

ANMÄLNINGS BEKRÄFTELSE
Var noga med att ange korrekt e-postadress vid anmälan. Eftersom startbekräftelsen, PM och all nödvändig information kommer att skickas ut via e-post. All information finns på hemsidan så ingen information kommer att skickas ut via vanlig post. Om du motsätter dig att få ditt namn publicerat på internet i start och resultatlistor måste besked om detta skriftligen lämnas till kansliet direkt i samband med anmälan.

PRISPENGAR
1: a A-klass herrar: 50 000 kr per lag / Damer 50 000 kr per lag
2: a A-klass herrar: 25 000 kr per lag / Damer 25 000 kr per lag
3: a A-klass herrar : 10 000 kr per lag / Damer 10 000 kr per lag
4: a A-klass herrar: 5 000 kr per lag / Damer 5 000 kr per lag
Eventuell vinstskatt betalas av deltagarna själva.

RESULTAT
Fullständig resultatlista presenteras på www.gotlandpadelopen.se snarast efter prisutdelning. Delresultat presenteras även det www.gotlandpadelopen.se

IDROTTENS Ö
Idrottens Ö är ett samarbete mellan Destination Gotland och Idrottsförbundet på Gotland i syfte att främja och utveckla idrotten och turismen på ön. Vill du veta mer tveka inte att kontakta oss.

IDROTTENS Ö VI STÖDJER PADEL SPORTEN
Alla deltagare och medresenärer som deltar i Gotland Padel Open reser med rabatterade priser. Kom ihåg att resa och boende skall bokas i tid för att ni ska få plats. Kontakta Idrottens Ö på 0771-22 33 50 eller via e-post: idrottsresor@destinationgotland.se

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR TÄVLINGAR/EVENEMANG ARRANGERADE AV NORDIC SPORT & EVENT (NSE) ELLER UTSEDD ARRANGÖR AV NORDIC SPORT & EVENT.

1. ALLMÄNT
Dessa allmänna villkor (”Allmänna Villkor”) gäller för tävlingar/ evenemang arrangerade av NSE eller utsedd arrangör av NSE. Med benämningarna ”NSE,” menas Nordic Sport & Event AB, org. 556761-0489. Genomfört köp av plats till någon av våra tävlingar/ evenemang innebär att du godkänner våra vid var tid gällande Allmänna Villkor.
För att delta i vissa av våra tävlingar/ evenemang måste du ha uppnått en viss ålder. Om du gör en anmälan till ett lopp för en annan person än dig själv är du ansvarig för att denna person har tagit del av och följer våra villkor. Observera att för vissa av våra tävlingar/ evenemang finns det en tidsbegränsning för genomförandet och du är medveten om och accepterar att vi därför kan komma att avsluta ett lopp innan du har gått i mål.

2. ÅTERBETALNING OCH ÅNGERRÄTT
Ett köp av en plats till våra tävlingar/ evenemang kan ångras upp till 24 timmar efter genomfört köp. Därefter ses anmälan som definitiv och du har inte rätt att kräva återbetalning av avgiften. Köp av startplats i idrottsevenemang på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod är undantagna från ångerrätt enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. * UNDANTAG VID KÖP AV AVBESTÄLLNINGSSKYDD.

3. ÅTERBUD
Vid återbud läs våra regler under rubriken avbeställningsskydd* nedan . Vill du avboka ditt deltagande i någon av våra tävlingar/ evenemang maila oss på info@nordicsportevent.se
Avbeställningsskydd kan köpas till för 200 SEK per person. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.

4. * AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Avbeställningsskydd kostar 100 SEK/ per spelare. Anmälningsavgiften förutom en administrationsavgift på 150 SEK betalas tillbaka vid köp av avbeställningsskydd. Gäller inte för resor eller boende i samband med tävlingen/ evenemanget. Avbeställningsskyddet kan endast tecknas i samband med anmälningstillfället. Avbokning kan ske tom. 10 dagar innan tävling/ evenemang med avbeställningsskydd (läkarintyg eller intyg från myndighet krävs alltid) Annars återbetalas inte startavgiften. Avgiften för avbeställningsskydd återbetalas ej.
Avbeställningsskyddet gäller om följande inträffar.
– Dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art, som drabbat dig själv, maka/make, sambo, dina eller deras föräldrar, barn, syskon eller medresenär.
– Inkallelse till krigsmakten eller civilförsvaret.
– Det inträffar någon annan allvarlig händelse utanför Din kontroll, t.ex. omfattande eldsvåda eller översvämning i Din bostad, som medför att det inte är rimligt att begära att Du skall stå fast vid Din anmälan. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från läkare, myndighet eller försäkringsbolag. Intyg som inkommer senare än 7 dagar efter avbeställningsdatum beaktas ej.
Avbeställningsskydd 100 SEK (0 % moms). * Se vidare information under punkten ansvar.
Har avbeställningsskydd ej tecknats vid anmälningstillfället förbehåller vi oss rätten att ej återbetala något av anmälningsavgiften

5. BYTE AV PARTNER
Det går bra att ersätta en spelare mot en avgift om 100 kr (adminavgift) om partnern inte påverkar lagets rankingen. Det går dock inte att byta ut båda spelarna och överlåta anmälan åt något annat par.

6. PERSONUPPGIFTER
Genom godkännande av dessa Allmänna Villkor godkänner du att ditt namn samt födelseår offentliggörs i våra start- och resultatlistor. Du som av personliga skäl inte vill att ditt namn ska synas i start eller resultatlistor kan meddela detta till oss på e-mail: info@nordicsportevent.se. Meddela vilket eller vilka lopp det avser.
Nordic Sport & Event följer Datainspektionens regler när det gäller hantering av personuppgifter. Genom din anmälan godtar du att ditt namn registreras och offentliggörs i start- och resultatlistor, bland annat på vår hemsida.
Nordic Sport & Event behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar, samt för att skapa en anmälningsprofil. Personuppgifterna och anmälningsprofilen används för att registrera dig till lopp och matcha dig med en eventuell tidigare anmälan, för att på så sätt koppla din tidigare statistik till dig. Personuppgifterna och anmälningsprofilen används också för att kunna kontakta dig, samt för att kommunicera information och erbjudanden.
För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vad du är intresserad av, använder vi de uppgifter du tillhandahåller. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot mer information från Nordic Sport & Event genom att kontakta oss via e-post info@nordicsportevent.se
För att kunna erbjuda information som vi tror är intressant för dig, har Nordic Sport & Event samarbetspartners i vissa fall möjlighet att marknadsföra sig genom vårt adressregister via Nordic Sport & Event. Nordic Sport & Event delar inte dina personuppgifter med sina partners eller sponsorer. Du har rätt att få tillgång till dina uppgifter, att få dem rättade eller om du önskar, få dem raderade. Väljer du att radera alla dina uppgifter, så raderas all tidigare statistik och historik. Du har också rätt att få en kopia av dina uppgifter.

7. MARKNADSFÖRING
Vi kommer att ha fotografer och filmteam på plats vid genomförandet av våra tävlingar/ evenemang. Genom att godkänna dessa Allmänna Villkor samtycker du till att bilder och filmer från våra tävlingar/ evenemang kan komma att användas på hemsidor, i annonser och trycksaker för Nordic Sport & Events tävlingar/ evenemang, utan att du ställer krav om särskild ersättning. Vill du inte synas på bild kan du meddela oss på info@nordicsportevent.se. Ange ditt namn, startnummer och vilken tävling det avser. Alla rättigheter till kommersiell försäljning av videofilmer/foton från tävlingen, förbehålls Nordic Sport & Event AB. Den som vill köpa sig film och- eller fotorättigheter ombeds att kontakta Nordic Sport & Event’s kansli info@nordicsportevent.se för tillstånd och avtal i god tid före tävlingen. Skriftligt avtal medtages för uppvisning vid kontroll. All övrig försäljning inom tävlingsområdet är förbjuden utan arrangörens tillstånd. Skriftligt avtal medtages för uppvisning vid kontroll.

8. BETALNING
Vi erbjuder betalning med betal & kreditkort eller med swish.
Ansvarig för betalningssystemet är EST Mica: Timing AB orgnr. 556496-3350
För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver EST dina person-, kontakt- och orderuppgifter. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag.
Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer. All överföring sker krypterat och vi lagrar aldrig ditt bankkontonummer eller kreditkortnummer.
När du lägger din beställning dras beloppet från ditt konto i samband med att du bekräftar köpet. Som kund har du skyldighet att se till att det finns pengar på ditt konto vid betalningstillfället. Om kontot inte har täckning eller om det av annan anledning inte går att dra pengarna kommer inte din anmälan att gå igenom.

9. BOKNINGSBEKRÄFTELSE
Efter att du har gjort din anmälan kommer vi att skicka en bokningsbekräftelse till dig via e-post. För att säkerställa att vi har fått korrekt information bör du kontrollera bokningsbekräftelsen så snart som möjligt och meddela oss om något inte stämmer. Felaktig anmälan noteras inte som en anmälan. Arrangören kommer inte kontakta deltagare på telefon eller mail för att rätta till felaktig anmälan.

10. ANSVAR
Deltagande i något av våra tävlingar/ evenemang sker på egen risk och vi kan därför inte hållas ansvariga om du skadar dig eller om dina kläder eller din utrustning skadas under något av våra lopp.
Vi kan inte hållas ansvariga för sådan skada som uppstår på grund av att du i något avseende bryter mot dessa Allmänna Villkor eller regler eller instruktioner som tillämpas vid någon av våra tävlingar/ evenemang.
Arrangören är befriad från ansvar i händelse av naturkatastrof, krig, myndighetsbeslut samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, som inte skäligen kunnat förutses och som påverkar ingångna köp eller utfästelser från vår sida (exempelvis vår möjlighet att arrangera en tävling/ evenemang). Vid en sådan händelse ( Force majeure ) gäller inte villkoren för *avbeställningsskydd då detta är helt utanför vår ”NSE” eller utsedda arrangör av NSE,s kontroll.
Om en av våra tävlingar/evenemang ställs in eller flyttas på grund av en händelse utanför vår kontroll eller med hänsyn till deltagarnas säkerhet har du inte rätt att kräva återbetalning av startavgiften eller kräva annan ersättning från arrangören. Arrangören tar heller inte något ansvar för inställda transporter till och från tävlingen/ evenemanget.

11. TVISTER
Om du inte är nöjd med något av våra tävlingar/ evenemang ber vi dig kontakta oss på info@nordicsportevent.se eller 0498-691200. Om du därefter inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm, eller till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning: http://ec.europa.eu/odr. Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men kommer att ta slutlig ställning till denna fråga vid en uppkommen tvist.

Varmt välkomna för spel i Gotland Padel Open hälsar vi alla från arrangörsstaben.

Competition Rules (english version)

June 28 – July 2, 2022

CONTACT
Address: Nordic Sport & Event, Broväg 10, 621 40 Visby
Phone hours: Monday-Friday 08.15-16.30
Phone: 0498-69 12 00
Email: info@nordicsportevent.se
Website: gotlandpadelopen.se

ORGANIZERS
Competition organizer: Visby Tennis Club (Padel section) 834000-4483 (referred to as VTK)
Main organizer: Nordic Sport & Event AB 556761-0489 (referred to as NSE)
Party Organizer: MR French – Kallis.

The competition is Sanctioned: Gotland Padel Open is a sanctioned competition through the Swedish Padel Federation.

The Swedish Padel Federation’s regulations are the basis of the competition. Deviations from these you should read about here in our additional rules for only Gotland Padel Open.
Read the rules here: Swedish Padel Federation Competition regulations (SWE for now) here

EVENT MANAGEMENT
Supervisor Swedish Padel Federation: VACANCY
Supervisor Nordic Sport & Event: Kristofer Marquart
Referee responsible: Visby Tennis Club (Padel section): VACANCY

Judge Facility 1 – VACANCY
Judge Facility 2 – VACANCY
Judge Facility 3 – VACANCY
Judge Facility 4 – VACANCY
Judge Facility 5 – VACANCY
Judge Facility 6 – VACANCY

THE COURTS
Class A: Arena with 2 mobile courts stationated at Kallis in Visby courts at Visby Racketcenter.
Class B: Visby Racketcenter with finals at the arena at Kallis.
Class C: Kneippbyn Resort, Tofta Beach Club and Ljugarna are some of the courts we play at during Padel Week on Gotland.

CLASSES
A class Men / Women (maximum number 32/16 teams)
B class Men / Women (max number 32/32 teams)
C class Men / Women / Mix (maximum number 368 teams)
The total number of teams in all classes amounts to 480 teams.

PARTICIPANT
Participants in the Gotland Padel Open must have turned 18 by the first day of competition (June 29, 2021). The competition is open to participants who are members of a Padel club and hold a license. It is possible to register for the competition before signing a license and club membership. If club membership and license are signed afterwards, notify info@nordicsportevent.se. By May 15, 2022.

RANKING
Last day for registration for the ranking closes on 14 May 2022. The ranking is based on that date (14/5) and not the date of the actual registration. Then all pairs are divided into A, B or C class respectively.
In the A-class, the 8 best-ranked men’s teams are seeded directly to the quarterfinals. 2 of the 8 places are set aside for the 2 best ranked teams which are Swedish. For the ladies in the A-class, it is the 4 best ranked teams that are seeded to the 8-part final. 1 of the 4 places is set aside for the best ranked team which is Swedish. Both in Men and Women based on the time of 14 May 2022. After 14 May 2022 has arrange the right to place in the law in order of application depending on the availability of seats.

EVENT ORGANIZATION
Gotland Padel Open is a competition for players in the classes A Men & Women, B Men & Women, C Men, Women and Mix.

Class A: Tuesday to Thursday group games with 3 matches per team where the winner goes on in each group to the finals. Match set up in class A is the best of 3 sets with average values Golden Point. The match time for the pairs is preliminary and the players must be in place at least 1 hour before the scheduled playing time.

Class B: Tuesday to Thursday group games with 3 matches per team where the winner goes on in each group to the finals. Match set up in class B is best of 3 sets with super tiebreak (best for 10 balls) at 1-1 in sets up to and including quarter finals and Golden Point which are written in both group games and final games. The match time for the pairs is preliminary and the players must be in place at least 1 hour before the scheduled playing time.

Class C: Group games Tuesday to Thursday with 3 matches and final games Friday and Saturday. Set 1 & 2 starts with 2-2 in game with golden point. In an eventual 3rd set new supertiebreak best to 10 balls. The match time for the pairs is preliminary and the players must be in place at least 90 minutes before the scheduled playing time.

Game schedule and match times will be published June 1, 2022. The first match start of the day is approximately 07:00 and the last approximately 20:30. You must be on place at least 90 minutes within the scheduled playing time and make yourself known to the competition management in good time. Should you be allowed to prevent genomic disease or otherwise, you must include notification of this to the office.

LATE ARRIVAL FOR MATCH START
In case of late arrival at the start of the match, the team will be disqualified from the current match. The opposing team then wins the match with 2-0 in sets.

PRICE
1495 SEK per person.
Of the 1495 SEK, the competition fee is 500 SEK, the rest is a fee for entry to the Arena at Kallis to see the elite players and the showoff matches. You have entry to the partner village and access for performances with artists 5 nights at Kallis. It is not possible to exclude something else from what is mentioned above. After 14 May 2022, the fee will be increased by SEK 300 per player.

LICENCE
All classes in competition A, B and C are sanctioned by the Swedish Federation and there for a license is required. You can register without a license but must be bought before competition. NOTE! Cannot be bought on place. The license is valid for 1 year from the date of purchase to competitions sanctioned by the Swedish Federation. Foreign citizens must also hold a Swedish license but may have their foreign club membership. Sign your license here for 400 SEK: https://rankedin.com/
All players must have signed their license and have a club membership by May 15, 2022.

REGISTRATION
Registration takes place on the website, www.gotlandpadelopen.se. The fee is paid in connection with registration. When a correct registration has been made, a confirmation email will be sent that the registration has been approved. Incorrect notification is not noted as a registration. The organizer will not contact participants by phone or email to correct the incorrect registration.

END OF REGISTRATION TIME
The registration period expires on 14 May 2022. If there are any places left, it is possible to register later up to 72 hours a supplement of 300 SEK in delay fee per player. For late registration, please email us at info@nordicsportevent.se. The maximum before the postponed start of the competition number of competitors is (see under the item CLASSES).

REGISTRATION CONFIRMATION
Be sure to enter the correct email address when registering. Confirmation, PM and all information will be sent by e-mail. All information is on the website so no information will be sent out by regular mail. If you object to having your name published on the internet, on start list and the results list you must contact us by writing to the office directly in connection with the application.

PRIZE MONEY
1st A-class men: 50,000 SEK per team / Ladies 50,000 SEK per team
2nd A-class men: 25,000 SEK per team / Ladies 25,000 SEK per team
3rd A-class men: 10,000 SEK per team / Ladies 10,000 SEK per team
4th A-class men: 5,000 SEK per team / Ladies 5,000 SEK per team
Any profit tax is paid by the participants themselves.

RESULTS
Complete list of results will be published at www.gotlandpadelopen.se as soon as possible after the award ceremony. Interim results are also presented at www.gotlandpadelopen.se

“IDROTTENS Ö” THE SPORTS ISLAND
The Sports Island is a collaboration between Destination Gotland and the Sports Association on Gotland with the aim of promoting and developing the sport and tourism on the island. If you want to know more do not hesitate to contact us.

SPORTS ISLAND
All participants and fellow travelers participating in the Gotland Padel Open travel at discounted rates. Remember that travel and accommodation should be booked in time for you to be accommodated. Contact the sports island on +46 771-22 33 50 or via e-mail: info@idrottenso.se

GENERAL TERMS AND CONDITIONS FOR CONTESTS / EVENTS ORGANIZED BY NORDIC SPORT & EVENT (NSE) OR APPOINTED ORGANIZER OF NORDIC SPORT & EVENT.

1. GENERAL
These General Terms and Conditions (“General Terms”) apply to competitions / events organized by NSE. By the terms “NSE,” is meant Nordic Sport & Event AB, org. 556761-0489. Completed purchase of space for any of our competitions / events means that you agree to our Terms and Conditions at any time. To participate in some of our competitions / events, you must have reached a certain age. If you register for a race for a person other than yourself, you are responsible for ensuring that this person has attended and complies with our terms and conditions.

2.REFUND AND WITHDRAWAL RIGHTS
A purchase of a venue for our competitions / events can be canceled up to 24 hours after the purchase has been completed. Thereafter, the application is considered definitive and you are not entitled to demand a refund of the fee. Purchases of starting places in sporting events on a specific day or for a specified period of time are exempt from the right of withdrawal in accordance with Law (2005: 59) on distance contracts and agreements outside business premises. * EXCEPTION WHEN PURCHASING CANCELLATION PROTECTION.

3. REBUD
For reimbursement, read our rules under the heading of cancellation protection * below. If you would like to cancel your participation in any of our competitions / events email us at info@nordicsportevent.se
Cancellation cover can be purchased for SEK 200 per team. The cancellation cover will not be refunded.

4.* CANCELLATION PROTECTION
Cancellation cover costs 100 SEK / per player. The registration fee in addition to an administrative fee of SEK 350 is refunded on the purchase of cancellation cover. Does not apply to travel or accommodation in connection with the competition / event. The cancellation cover can only be taken out in connection with the application. Cancellation can be canceled. 10 days before competition / event with cancellation protection (medical certificate or certificate from the authority is always required) Otherwise, the entry fee will not be refunded. The cancellation fee will not be refunded. The cancellation cover applies if the following occurs.
– Deaths, illnesses or accidents of a serious nature disaster, affecting yourself, spouse, partner, your or their parents, children, siblings or fellow travelers.
– Invitation to the armed forces or civil defense.
– There is some other serious incident outside your control, example fire or flooding in your home, which means that it is not reasonable to request that you stick to your application. You must be able to prove your obstacle with a certificate from a doctor, authority or insurance company. Certificates that arrive later than 7 days after the cancellation date are not considered. Cancellation cover 100 SEK (0% VAT). * See further information under the liability section. If cancellation protection has not been taken out at the time of registration, we reserve the right not to refund any of the registration fee.

5. CHANGE OF PARTICIPANT NAMES
It is possible to replace a player with a fee of 100 SEK (admin fee) if the partner does not affect the team’s ranking. However, it is not possible to replace both players and leave the registration to another pair.

6. PERSONAL DATA
By approving these General Terms and Conditions you agree that your name and year of birth will be published in our start and result lists. You that don´t want your personal data to be public in the start or result lists can notify us by e-mail: info@nordicsportevent.se. Indicate which race (s) it refers to.
Nordic Sport & Event complies with the Swedish Data Inspectorate’s rules regarding the handling of personal data. By submitting your application you agree that your name will be registered and published in start and result lists, including on our website.
Nordic Sport & Event processes your personal data in order to handle your requests, as well as to create a registration profile. The personal data and registration profile is used to register for the race and match you with any previous registration, so as to link your previous statistics to you. The personal details and registration profile are also used to contact you, as well as to communicate information and offers.
In order for us to form an idea of what you are interested in, we use the information you provide. You can choose to stop receiving more information from Nordic Sport & Event at any time by contacting us at info@nordicsportevent.se
In order to be able to offer information that we think is of interest to you, Nordic Sport & Event partners in some cases have the opportunity to promote themselves through our address register by Nordic Sport & Event. Nordic Sport & Event does not share your personal information with our partners or sponsors.
You have the right to access your data, get it corrected or, if you wish, get it deleted. If you choose to delete all your data, all previous statistics and history will be deleted. You also have the right to get a copy of your information.

7. MARKETING
We will have photographers and film teams in place when conducting our competitions / events. By agreeing to these General Terms and Conditions you agree that images and films from our competitions / events may be used on websites, in advertisements and printed matter for Nordic Sport & Events competitions / events, without requiring special compensation. If you do not want to appear in the picture, you can notify us at info@nordicsportevent.se. Enter your name, start number and race.
All rights to commercial sales of video films / photos from the competition are reserved by Nordic Sport & Event AB. Anyone wishing to purchase film and / or photo rights is asked to contact Nordic Sport & Event’s office info@nordicsportevent.se for permits and agreements well in advance of the competition. Written agreement is included for presentation on inspection. All other sales in the competition area are prohibited without the organizer’s permission. Written agreement is included for presentation on inspection.

8. PAYMENT
We offer payment with pay & credit card or with swish. Responsible for the payment system is EST Mica: Timing AB ornr. 556496-3350
In order to offer a set of different payment options, EST needs your personal, contact and order information. The use of this information is regulated in accordance with the applicable data protection law.
We are very careful about security when entering credit card numbers. All transfers are encrypted and we never store your bank account number or credit card number.
When you place your order, the amount is deducted from your account when you confirm the purchase. As a customer, you have an obligation to make sure that there is money in your account at the time of payment. If the account does not have coverage or if for some other reason it is not possible to withdraw the money, your application will not be processed.

9. BOOKING CONFIRMATION
After you have made your application, we will send you a booking confirmation by email. To ensure that we have received the correct information, you should check the booking confirmation as soon as possible and notify us if something is not right. Incorrect notification is not recorded as a notification. The organizer will not contact participants by phone or email to correct incorrect notification.

10. LIABILITY
Participation in any of our competitions / events is at your own risk and therefore we cannot be held responsible if you injure yourself or if your clothing or equipment is damaged during any of our races.
We cannot be held liable for any damages arising from your breach of these Terms and Conditions or rules or instructions applicable to any of our competitions / events.
The organizer is exempt from liability in the event of a natural disaster, war, decision by the authorities and thus a comparable event beyond our control, which could not reasonably be foreseen and which affects purchases made or commitments on our part (eg our ability to arrange a competition / event). In such an event (Force majeure), the conditions for * cancellation protection do not apply as this is completely outside our “NSE” or designated organizer of NSE’s control.
If one of our contests / events is canceled or moved due to an event beyond our control or for the safety of the participants, you are not entitled to demand a refund of the entry fee or other compensation from the organizer. The organizer also does not take any responsibility for canceled transport to and from the competition / event.

11. DISPUTES
If you are not satisfied with any of our competitions / events, please contact us at info@nordicsportevent.se or 0498-691200. If you are then not satisfied, you can contact the General Complaints Board, Box 174, 101 23 Stockholm, or the European Commission’s online dispute resolution platform: http://ec.europa.eu/odr. We do not undertake to participate in alternative dispute resolution procedures, but will take a final position on this issue in the event of a dispute.

A warm welcome for games in the Gotland Padel Open, we greet everyone from the organizors.