Golfa Runt Gotland

Spela med över 600 golfare på 5 olika 18-håls banor runt om på Gotland.

Anmälan till Golfa Runt Gotland 2020 är nu öppen! Fram till 31/7 har du som anmäler dig 100 kr rabatt på startavgiften.

Golfa Runt Gotland den 10-14 maj 2020. En 5-dagars tävling där du som deltagare får spela på 5 av Gotlands olika 18-håls banor tillsammans med över 600 deltagare. Dessutom avslutas hela veckan med en fest och prisutdelning med ett prisbord som har ett värde över 100 000 kr, middag och dans.

640 Golfare
Sveriges största?
5 dagar
5 banor
Avslutningsfest
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Slite Golfklubb

3,5 mil norr om Visby ligger Slites vackra skogsbana och väntar på er. 18 utmanande och härliga golfhål med en del vattenhinder.

Gumbalde Golfklubb

En 18-håls parkbana i gotländsk miljö. Besvärliga vattenhinder och fina greener. Intill golfbanan finns restaurang och hotell.

Gotska Golfklubb

Jack Wenmans 18-hålsbana är en stadsnära bana som ligger vid Visbys flygplats. En relativt öppen hedbana av linkskaraktär

När Golfklubb

18-hålsbana på sydöstra Gotland, 6 mil från Visby. En ”skotsk hedbana” med omväxlande layout i vacker genuin gotlandsnatur nära havet.

Visby Golfklubb

Välkommen till en av Sveriges vackraste och bästa golfbanor. Vi erbjuder havsutsikt och en naturskön upplevelse från anläggningens samtliga 27 hål.

Ljugarn Golfklubb

Fritt inspel 11 maj! Ljugarns golfbana ligger på östra Gotland och är en smal bana i skogen som kräver spelstrategi. En perfekt uppvärmning inför tävlingen.

Häng med på Golfa Runt Gotland

Här kan du se lite av det som komma skall på Golfa Runt Gotland, en av Sveriges största golftävlingar.

• 640 deltagare
• 5 banor + inspelning
• 5 dagar golf
• En av Sveriges största

Nyheter Golfa Runt Gotland

Annons:

 
© Copyright - Nordic Sport & Event