Träningshelg Tofta Skjutfält

26-27 September

Nu är det klart! 2020 kommer du återigen kunna komma och träna inför GGN på Tofta Skjutfält. Enduro-& Motocrossklubb Gotland, Nordic Sport & Event bjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland in till en unik träningshelg på Tofta Skjutfält! Något som tidigare varit uppskattat och kommer vara återkommande i klubbens regi. Som medlem i EMX-Gotland har du förmånligt pris på detta träningstillfälle.

För EMX-Gotland är det viktigt att Enduro & Motocross, ATV sporten får möjlighet att växa och utvecklas på Gotland. Målet med en klubben på Gotland är att skapa så bra tränings och tävlingstillfällen som möjligt för samtliga förare. Alla skall känna sig välkomna!

Välkomna 26-27 September 2020.

Vill du bli medlem? Maila till info@emxgotland.se

Senaste informationen angående Coronaviruset ( COVID – 19 ) och Träningshelgerna på Gotland. 

Regeringen tog beslut onsdagen den 11 mars om att alla evenemang med över 500 deltagare ska ställas in eller flyttas fram. När det gäller Träningshelgen 2-3 maj 2020 har vi valt att ställa in den då vi inte vet om regeringen kommer med nya direktiv om att minka antalet från 500 till ännu mindre grupper. Vi välkomnar er till helgen den 26-27 september i stället.

Vi kommer att hålla er uppdaterade efterhand.

Save the date!

26-27 September 2020
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Priser & Datum

Som medlem i EMX Gotland betalar du endast 50-100 kr per dag.
Alla är välkomna att delta.

Boka din resa med idrottens Ö

Alla våra deltagare reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se. (bokningen öppnar i april.)

Bli medlem i EMX Gotland

EMX-Gotland erbjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland klubbens medlemmar och övriga förare att delta i träningshelgen 26-27 September 2020. Som medlem i EMX-Gotland har du förmånliga priser på det klubben arrangerar.

Engångsmedlemskap till GGN

Skall du köra GGN men saknar klubbtillhörighet? För 150:- kan du lösa ett engångsmedlemskap som krävs för att få köra GGN.

Vill du ansöka om engångsmedlemskap? Maila oss på info@emxgotland.se så hjälper vi dig.

Inspiration inför 
Gotland Grand National

Klicka på bilden till vänster för att se en film från årets upplevelse på Gotland Grand National. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

© Copyright - Nordic Sport & Event