Träningshelger Tofta Skjutfält

10-11 augusti 7-8 september

Vi kan stolt presentera att under 2019 bjuder Enduro-& Motocrossklubb Gotland och Nordic Sport & Event tillsammans med Försvarsmakten Gotland in till två stycken träningshelger på Tofta Skjutfält! Som medlem i EMX-Gotland har du medlemspriser till alla tre helger.

Är du inte medlem i EMX-Gotland är du såklart välkommen att delta under träningshelgerna. Förare ej bosatta på Gotland är välkomna att delta men ska vara anmälda till GGN 2019 då detta i första hand är för enduro och crossförare på Gotland.

För EMX-Gotland är det viktigt att Enduro & Motocross sporten får möjlighet att växa och utvecklas på Gotland. Målet med en ny klubb på Gotland att skapa så bra tränings och tävlingstillfällen som möjligt för samtliga förare. Alla skall känna sig välkomna!

Välj bland två tillfällen

10-11 augusti 2019
7-8 september 2019

Priser & Datum

Välj mellan tre helger under 2019. Som medlem i EMX Gotland betalar du endast 50-100 kr per dag.

Boka din resa med idrottens Ö

Alla våra deltagare reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se. (bokningen öppnar i april.)

Bli medlem i EMX Gotland

EMX-Gotland erbjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland klubbens medlemmar och övriga förare två stycken unika träningshelger på Tofta Skjutfält. Som medlem i EMX-Gotland har du förmånliga priser på det klubben arrangerar.

Regler & Villkor

Ta del av kompletta regler och villkor för Träningshelgen på Tofta Skjutfält.

Inspiration inför 
Gotland Grand National

Klicka på bilden till vänster för att se Red Bull´s film från årets upplevelse på Gotland Grand National är. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

• 3100 anmälda 2018
• 12 000 – 15 000 besökare
• 19 nationer 2018
• 700 funktionärer

© Copyright - Nordic Sport & Event