Träningshelger Tofta Skjutfält

2-3 Maj, 26-27 September

Nu är det klart! 2020 kommer du återigen kunna komma och träna inför GGN på Tofta Skjutfält. Enduro-& Motocrossklubb Gotland, Nordic Sport & Event bjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland in till tre stycken träningshelger på Tofta Skjutfält! Något som varit uppskattat och kommer vara återkommande i klubbens regi. Som medlem i EMX-Gotland har du alltid förmånliga priser på dessa tillfällen.

För EMX-Gotland är det viktigt att Enduro & Motocross, ATV sporten får möjlighet att växa och utvecklas på Gotland. Målet med en klubben på Gotland är att skapa så bra tränings och tävlingstillfällen som möjligt för samtliga förare. Alla skall känna sig välkomna!

Välkomna 2-3 Maj 2020 och 26-27 September 2020.

Vill du bli medlem? Maila till info@emxgotland.se

Välj bland två tillfällen

2-3 Maj 2020
26-27 September 2020

Priser & Datum

Som medlem i EMX Gotland betalar du endast 50-100 kr per dag.

Boka din resa med idrottens Ö

Alla våra deltagare reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se. (bokningen öppnar i april.)

Bli medlem i EMX Gotland

EMX-Gotland erbjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland klubbens medlemmar och övriga förare tre stycken unika träningshelger på Tofta Skjutfält. Som medlem i EMX-Gotland har du förmånliga priser på det klubben arrangerar.

Engångsmedlemskap till GGN

Skall du köra GGN men saknar klubbtillhörighet? För 150:- kan du lösa ett engångsmedlemskap som krävs för att få köra GGN.

Vill du ansöka om engångsmedlemskap? Maila oss på info@emxgotland.se så hjälper vi dig.

Inspiration inför 
Gotland Grand National

Klicka på bilden till vänster för att se en film från årets upplevelse på Gotland Grand National. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

© Copyright - Nordic Sport & Event