Träningshelger Tofta Skjutfält

Snart tillbaka med nya datum!

Vi har under 2019 kunnat presentera att Enduro-& Motocrossklubb Gotland och Nordic Sport & Event tillsammans med Försvarsmakten Gotland kunnat bjuda in till två stycken träningshelger på Tofta Skjutfält! Något som varit uppskattat och kommer vara återkommande i klubbens regi. Som medlem i EMX-Gotland har du alltid förmånliga priser på dessa tillfällen.

För EMX-Gotland är det viktigt att Enduro & Motocross sporten får möjlighet att växa och utvecklas på Gotland. Målet med en ny klubb på Gotland att skapa så bra tränings och tävlingstillfällen som möjligt för samtliga förare. Alla skall känna sig välkomna!

Vi kommer inom kort komma tillbaka med nya datum på nya träningstillfällen.

Välj bland två tillfällen

Snart tillbaka med nya datum
Snart tillbaka med nya datum

Priser & Datum

Som medlem i EMX Gotland betalar du endast 50-100 kr per dag.

Boka din resa med idrottens Ö

Alla våra deltagare reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se. (bokningen öppnar i april.)

Bli medlem i EMX Gotland

EMX-Gotland erbjuder tillsammans med Försvarsmakten Gotland klubbens medlemmar och övriga förare två stycken unika träningshelger på Tofta Skjutfält. Som medlem i EMX-Gotland har du förmånliga priser på det klubben arrangerar.

Regler & Villkor

Ta del av kompletta regler och villkor för Träningshelgen på Tofta Skjutfält.

Inspiration inför 
Gotland Grand National

Klicka på bilden till vänster för att se Red Bull´s film från årets upplevelse på Gotland Grand National är. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

• 3100 anmälda 2018
• 12 000 – 15 000 besökare
• 19 nationer 2018
• 700 funktionärer

© Copyright - Nordic Sport & Event