Stångebroslaget

Den 5-7 juli 2019!

Deltagar rekord i år! Men det finns ännu chans att anmäla sig till sommarens stora endurofest. 5-7 juli är det dags igen för Stångebroslaget som många beskriver som -”årets roligaste tävling”. Tillsammans samlas över 2700 förare och kör på en bana som är ca 2 mil lång.  Elit, Motion, Veteran, Militär, El, Ungdom och Guldhjälm är klasserna som är öppna för anmälan. Givetvis kan dam delta i samtliga klasser.

Ta med hela familjen och besök sommarens höjdpunkt!

5-7 juli 2019
Prästtomta, Linköping
Ingår i svensk enduroklassiker
2 700 anmälda
26:e året
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Motions klasser

På Stångebroslaget kan du ta dig an någon av motionsklasserna som är de populäraste. Där delas samtliga deltagare in baserat på sin ålder.

Elit klasser

I elitstarten ingår Elit, Elit Dam, Senior och junior. Här är klasserna för de mer erfarna förarna, samtliga klasser avslutar Stångebroslaget på söndagen.

Guldhjälm

I guldhjälmsklassen har vi de allra yngsta deltagarna. Som äldst får man vara 12 år för att delta och klasserna är uppdelade på fredagen och på söndagen.

Ungdom

Stångebroslagets ungdomsklass är för alla förare som är mellan 12-16 år. Det är steget innan man kliver upp i motionsklasserna. Ungdomsklasserna kör på fredagen och är uppdelade i 2 olika klasser.

Vägen till en svensk enduro klassiker med Hanna och Albin

Film nummer 2

Häng med Hanna och Albin i förberedelserna inför en svensk enduro klassiker
• Viktiga tips
• Lyssna när de delar med sig av sina egna erfarenheter
• Hur förbereder man sig på bästa sätt inför långloppen?
• 1 film per lopp kommer publiceras

Vägen till en svensk enduro klassiker med Hanna och Albin

Häng med Hanna och Albin i förberedelserna inför en svensk enduro klassiker
• Viktiga tips
• Lyssna när de delar med sig av sina egna erfarenheter
• Hur förbereder man sig på bästa sätt inför långloppen?
• 1 film per lopp kommer publiceras

Häng med några varv på Stångebroslaget

Här till vänster kan du åka med på delar av den 2 mil långa banan på Prästtomta. Se, njut och anmäl dig till det första loppet av tre i den Svenska Enduroklassikern.
• 2700 anmälda 2018
• 10.000 besökare
• 250 funktionärer
• Sommarens höjdpunkt

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Klass: 1–11 700 kr
• Klass: 13–16 och 20-23 300 kr
• Klass: 24–26 200 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en licens från Svemo krävs för att få delta. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag kan inte välja klass i anmälan?

Det beror på att du i första steget har valt fel dag. Systemet känner av din ålder från ditt personnummer och visar endast de klasser som du kan delta i. Fyller du jämnt i år ska du köra i den klassen trots att du ännu inte fyllt då det gäller från det år som du fyller år. Se i tilläggsreglerna efter vilken klass som du ska anmäla dig till och vilken dag som din klass ska köra

Kan jag överlåt min plats till någon annan?

Nej, startplatserna är personliga och kan inte överlåtas till någon annan.

Jag vill avanmäla mig, hur gör jag? (SBS)

Vid återbud lämnat före anmälningstidens utgång återbetalas hela startavgiften minus 150 kr i exp.avgift. Efter avklarad tävling. För återbud lämnat efter anmälningstidens utgång men före start äger arrangören rätt till 150 kr i exp.avgift. Lämnas inget återbud tillfaller hela startavgiften arrangören.

Hur fungerar seedning?

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer.

Kartor

Annons:

Huvudpartner

Hos oss på 24MX hittar du allt för både maskin och förare. Oavsett om du är junior eller senior. Vi ger dig världens starkaste varumärken inom sporten till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi en hel serie med egna märken av hög kvalité till konstant pressat pris.

 
© Copyright - Nordic Sport & Event