Gotland Grand National söker Volontärer!

Vill du uppleva Världens största endurotävling på plats på Gotland och vara en del av Gotland Grand National? Ansök nu som volontär!

Vi får ofta frågan från människor som vill hjälpa till och vara en del av denna fina tävling som fyller 37 år i år. Det finns en mängd olika uppgifter, allt från att jobba ute längs med banan, trafikvakter, parkeringsvakter, incheckning, medåkare i spåret för sjukvården, och en hel del annat.

Vi behöver förstärka vår organisation mellan den 17/10-25/10 2020 där vi först bygger upp GGN på Tofta skjutfält helgen den 17-18/10 och sedan under tävlingshelgen den 23-25/10.

Du får mat och en väst och den utrustning som behövs för just ditt uppdrag. För medåkare i spåret har man egen mc, vi står för bensinen.

I år kommer GGN genomföras utan publik och då är det ett ypperligt tillfälle att ändå vara en del av GGN. Skulle du vilja prova på att jobba som volontär? Fyll i uppgifterna nedan och skicka in din ansökan. Senast den 15 oktober 2020 vill vi ha din ansökan.

För ytterligare frågor och information, vänligen kontakta: info@nordicsportevent.se

Vi söker:

  • Volontärer
  • Medåkare i spåret under tävling ( ingår under sjukvård/ säkerhet )
  • Du kan även hjälpa till med bandning, bygga tält, flaggvakter, trafikvakter, parkeringsvakter, 24MX servicedepå m.m

Det finns olika uppgifter mellan den 17/10- 25/10 för dig som vill hjälpa till och vara en del av detta stora evenemang.

Som Volontär är du försäkrad när du arbetar genom vår banlicens med Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet  (SVEMO).

Bli volontär, fyll i formuläret

Fyll i uppgifterna nedanför så kommer vi därefter besvara med en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan.

7 + 1 = ?

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Klicka här

Välkommen!
Hälsar EMX Gotland & Nordic Sport & Event

© Copyright - Nordic Sport & Event