Gotland Grand National

Dags att anmäla sig till GGN 2020!

GGN eller GGN World Wide!

Bäste GGN deltagare, i år kan du vara med och göra skillnad.

Det kommer att bli ett GGN 2020, om än ett annorlunda GGN! Vårt mål som arrangör är att vi ska genomföra ett helt vanligt GGN, men vi har utvecklat ett nytt spännande koncept med en alternativ lösning. Vår plan för genomförande utifrån de riktlinjer som kommer att gälla från myndigheterna har vi följande alternativ för genomförande.

  1. Ett GGN med publik.
  2. Ett GGN utan publik.
  3. Ett GGN med klass 1 elit, klass 2 senior, klass 3 junior utan publik ( max 300 startande ) på Gotland i kombination med att GGN World Wide körs för övriga klasser i olika städer och länder samtidigt i samarbete med ca 6-8 föreningar/ klubbar runt om i Sverige, och ett antal länder till.
  4. GGN genomförs i formen GGN World Wide för samtliga förare ( förare klass 1-3 flyttas till sin ordinarie åldersklass ).

I alla 4 olika alternativ måste du anmäla dig innan den 1/9 2020 för att behålla din seedade plats till GGN 2021.

Beslut om vilket koncept som kommer att genomföras tas när vi vet vilka riktlinjer myndigheterna fastställer för hösten. Vi för kontinuerlig dialog med sjukvårdsledningen på Gotland utifrån Covid -19 Pandemins utveckling framöver.

Läs mer om GGN och GGN World Wide under våra uppdaterande tävlingsregler & allmänna villkor.

GGN och GGN World Wide sker i samarbete med Svemo, partners, klubbar, leverantörer och branschen.

Ledningen för GGN önskar er en härlig sommar och börja nu träna om du inte redan gjort det.

23-24 oktober 2020
3 200 anmälda förare
700 funktionärer
4000 hamburgare
14 nationer 2019
0Veckor0Days0Hours0Minutes0Seconds

Motionsklasser

Motionsklasserna är GGN’s största klasser och de mest populära! Motionsklasserna körs både på fredagen & lördagen. Vilken motionsklass du tillhör avgörs av din ålder. Här ingår även motion dam.

Elit klasser

Sista starten på Gotland Grand National är elit klasserna + EL klass.
Här ingår Elit Dam/Herr, Senior, Junior & EL

Ungdom & Guldhjälm

Givetvis skall våra framtida stjärnor även få delta! Guldhjälm & Ungdomsklasserna körs på fredagen.
Succén från 2019 för ungdomsklasserna med förlängd bana & starten uppe i stora starten körs givetvis vidare även 2020

Veteran & Militär

Äger du en veteranhoj och vill delta i veteran klass kan du välja bland: Veteranklass Modern/Äldre/Super EVO. Veteran kör på fredagen och har en egen start.
Vill du delta i militärklassen startar du samtidigt som motionsklasserna på fredagen.

Vanliga frågor & svar

Vad innebär GGN World Wide?

Du hittar all information här Regler & villkor GGN

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Elit och motion kostar 995 kr
• Lilla GGN –Ungdom 395 kr
• Guldhjälm 395 kr
• Veteran 595 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här: http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en licens från Svemo krävs för att få delta. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Kan jag anmäla mig trots att jag inte har någon licens?

Ja, du kan göra din anmälan utan att du hunnit köpa din licens. Men för att få tävla måste du inneha en giltig licens. Köp din licens här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Hur fungerar seedning?

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer.

Kartor

Nyheter från Gotland Grand National

GGN i media

> Klicka här för GGN i media <

Se helgens resultat

> Klicka här för resultat <

Se bilder från helgens GGN!

> Se galleri här <

Upplev Gotland Grand National

Titta på årets after movie och upplev hur mäktigt Gotland Grand National är. GGN som är världens största enduro-race är det största du kan delta i inom Enduro!

Anta utmaningen och delta i årets Gotland Grand National!

Huvudpartner

KTM Motorcycles Scandinavia AB is owned by KTM Motorrad AG which is registered in Mattighofen, Austria. The company produces and develops race-ready offroad and street motorcycles. KTM’s products are distributed via 31 sales subsidiaries and two joint ventures in Dubai and New Zealand, to more than 1,700 independent dealers and importers worldwide. KTM Motorcycles Scandinavia AB is located in Örebro, Sweden, and works across Sweden, Norway and Denmark.

 
© Copyright - Nordic Sport & Event