Gotland Grand National

Världens största endurotävling den 25-26 oktober 2019 på Tofta Skjutfält, Gotland

Nu står vi snart där igen! På Tofta Skjutfält, redo för Gotland Grand National 2019. Med skinande rena motorcyklar redo på startlinjen att ge sig ut i det kända GGN spåret för att komma i mål med största sannolikhet betydligt lerigare. Upplev den mäktiga känslan på plats och heja på förare från hela världen!

För 36 året i rad arrangeras världens största enduro tävling med över 3000 förare, 10.000 i publiken, 700 funktionärer, utställare, mässtält, foodcorner.

25-26 okt 2019
3 200 anmälda förare
700 funktionärer
4000 hamburgare
19 nationer 2018
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Gotland Grand National 2019

Anmälan är ännu öppen inför GGN 2019! Välkommen med din anmälan

Boka din resa med idrottens Ö

Alla våra deltagare reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se. (bokningen öppnar i april.)

Elit- och motionsklasser

Årets utmaning och avslutning för många enduroentusiaster är Gotland Grand National. Elitklasserna är för de förare som vill tävla om prispengar som erbjuds. Motionsklasserna delas in efter just din ålder.

Ungdom- och Guldhjälmsklasser

Endurovärldens och Gotland Grand National framtid hittar vi i Ungdoms- och Guldhjälmsklasserna där de yngre förarna deltar. Guldhjälm deltar upp till 12 år och Ungdom kör från 12-16 år.

Vägen till en svensk enduro klassiker med Hanna och Albin

Häng med Hanna och Albin i förberedelserna inför en svensk enduro klassiker
• Viktiga tips
• Lyssna när de delar med sig av sina egna erfarenheter
• Hur förbereder man sig på bästa sätt inför långloppen?
• 1 film per lopp kommer publiceras

Vägen till en svensk enduro klassiker med Hanna och Albin

Häng med Hanna och Albin i förberedelserna inför en svensk enduro klassiker
• Viktiga tips
• Lyssna när de delar med sig av sina egna erfarenheter
• Hur förbereder man sig på bästa sätt inför långloppen?
• 1 film per lopp kommer publiceras

Häng med och upplev 
Gotland Grand National

Klicka på bilden till vänster för att se Red Bull´s film från årets upplevelse på Gotland Grand National är. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

• 3100 anmälda 2018
• 12 000 – 15 000 besökare
• 19 nationer 2018
• 700 funktionärer

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Elit och motion kostar 995 kr
• Lilla GGN –Ungdom 395 kr
• Guldhjälm 395 kr
• Veteran 595 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här: http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en licens från Svemo krävs för att få delta. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Kan jag anmäla mig trots att jag inte har någon licens?

Ja, du kan göra din anmälan utan att du hunnit köpa din licens. Men för att få tävla måste du inneha en giltig licens. Köp din licens här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Hur fungerar seedning?

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer.

Kartor

Nyheter från Gotland Grand National

PM - GGN

Här kan du hitta PM, entrébiljett m.m. Klicka här

Träningshelg tofta skjutfält

EMX Gotland i nytt viktigt samarbete med Försvarsmakten Gotland och Nordic Sport & Event.   Enduro - & Motocrossklubb Gotland och Nordic…

Race MAGAZINE - GGN: HISTORISKA MOTIONÄRER UNDER FREDAGENS TÄVLING!

Race MAGAZINE - GGN: HISTORISKA MOTIONÄRER UNDER FREDAGENS TÄVLING!

Corren.se - Han skrällde i jättetävlingen

Corren.se - Han skrällde i jättetävlingen

Huvudpartner

KTM Motorcycles Scandinavia AB is owned by KTM Motorrad AG which is registered in Mattighofen, Austria. The company produces and develops race-ready offroad and street motorcycles. KTM’s products are distributed via 31 sales subsidiaries and two joint ventures in Dubai and New Zealand, to more than 1,700 independent dealers and importers worldwide. KTM Motorcycles Scandinavia AB is located in Örebro, Sweden, and works across Sweden, Norway and Denmark.

 
© Copyright - Nordic Sport & Event