Inbjudan – PostNord-trampet 1572 Kids

Fredagen den 4:e augusti, start klockan 18, dagen innan loppen för de vuxna, bjuder vi in alla barn upp till 10 år till familjefesten Posttrampet 1572 Kids!
En 350 meter lång bana i och utanför Folkets Park. Samma härligt proffsiga start och målområde som för stora loppet, depå utmed banan, Verner von Heidenstam som springer bredvid och hjälper barnen till stordåd. Välförtjänt medalj och något gott att äta och dricka efter målgång!
Välkomna till ett lopp för hela familjen!

Snabbfakta

Datum och tid: Fredag den 4:e augusti, start klockan 18:00
Ålder: 0-10 är
Uppvärmning: Fullt ös med våra duktiga ledare som får alla att röra på sig!
Distans: 0-6 år: 350 meter, 7-10 år 700 meter, men barn och föräldrar väljer själva. De som känner att de vill cykla mer, tar ett eller två varv till!
Bantyp: smal grusväg, bredare stigar och samma målgång på gräs som för stora loppet Omklädning: Motalabadet
Tävlingscentrum: Folkets Park Motala
Cykeltvätt: Ja
Cykelförvaring: Nej
Anmälningsavgift: 75 kronor
Anmälan: Anmäl dig här!
Anmälningsperiod: Anmälan öppen, anmälan på nätet fram till fredag 2018-07-29 klockan 17:30. Efteranmälan på plats utan förhöjd avgift.
Depåer: 1 st, Festis, vatten, bananer, hembakade bullar etc
Medalj: Ja

Banan

Banan vänder sig till alla barn oavsett nivå. Start och mål på gräsfält framför stora scenen i Folkets Park, banan går sedan ned mot grusad stig vid vattnet och vidare upp mot depån där även Verner von Heidenstam springer med och stöttar barnen upp för backen. Lätt körning in mot mål för de yngre barnen och varvning för ännu ett varv för de lite större
Vid frågor, kontakta oss gärna på 1572challenge@gmail.com

Anmälan

Anmälan gör du på www.1572mtbchallenge.se Där hittar du också all övrig information om de lopp vi erbjuder
Anmäl dig här!

Försäkringar

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få en klar bild av hur ditt barns försäkringsskydd ser ut. Om barnet är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet kan även idrottsföreningens försäkring täcka skada. Kontakta din förening för mer information.

Olycksfallsförsäkring -skador på cykel
Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.