fb  google  you

VGN Training Camp 14-16 april 2017

Ta din träning till en ny nivå med den 13-faldige endurovärldsmästaren Juha Salminen.

Vierumäki Grand National i samarbete med Finlands ledande sportcenter Vierumäki lanserar en 3 dagars all inclusive träningsläger som hjälper deltagare att förbereda sig ordentligt för VGN och kickstarta säsongen. Om du anmäler dig nu har du chans att vinna en gratis plats till lägret i kombination med en gratis fristart till loppet!

VGN Training Camp kommer att hållas den 14–16 april i Vierumäki, Finland. Lägrets syfte är att hjälpa deltagarna träna ordentligt och bli en bättre förare, både på och av cykeln. Lägrets tränare är proffs och de anpassar programmet individuellt efter förarna och deras mål för att ta dem till en ny nivå.

I den fysiska delen av lägret går varje deltagare igenom följande test: InBody bodymass analys ergometric (syreupptagningstest), konditionstest och flexibilitet och rörlighet test. Efter tester och att resultaten analyserats kan tränarna hjälpa förarna att fokusera sin utbildning på rätt områden för att körningen skall bli korrekt.

VGN Träningslägers huvudtränare är en sann enduro legend. Juha Salminen som guidar förarna via två olika banor ger den 13faldige enduromästaren en chans att verkligen visa sina bästa tips och knep för att hjälpa förarna att bli en bättre övergripande förare.

Detta läger är inriktat mot mx, enduro och cc åkare som vill bli bättre. För att rivstarta sin kör säsong och koncentrera sitt fokus på rätt områden. Med andra ord VGN träningsläger erbjuder en unik all inclusive utbildnings helg oavsett vilken nivå just du ligger på.

Om du inte vet vem Juha Salminen är du bör kontrollera den här videon tillägnad Juha:

https://www.youtube.com/watch?v=8xLtrdZlyKE&t=129s

 

INFO OCH ANMÄLAN

För att anmäla dig skickar du ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VGN Träningsläger kostar 350 € per person som inkluderar: två hotellnätter, två körsessioner, hela kroppen och kroppsbyggnads analys med all inclusive behandling samt mat. Lägret är begränsat till 30 förare och det kommer att bokas snabbt så skynda dig!

 

TÄVLING

Vinn en gratis plats på VGN träningsläger + gratis startplats till VGN. (Värde 450 €)

Varje svensk förare som har registrerat sig och betalat inträdesavgiften för VGN-loppet innan 2017/03/12 kommer att ha en chans att vinna en plats i denna exklusiva träningshelg med dessa proffs.

Du kan också delta i tävlingen genom att skicka dina kontaktuppgifter till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vinnarens startavgift kommer att återbetalas.

 

PROGRAM OCH TIDER

 

fredag 14:e april

17.00 Registrering - Scandic-hotellets reception

17.30 Öppningstal (Träningsläger regissören Marko Avikainen)

18.30 Fysisk träning

20.00 Bastu / bad - Simhall

21.00 Middag

 

lördag 15:e april

8.00   Frukost

9.00   Bodymass analys och fysiska tester (Pekka Pulkkinen)

11.00 Resultat översyn (Pekka Pulkkinen)

12.00 Lunch

14.00 Kör session - VGN tävlings rutt (Juha Salminen)

16.00 Cykel service

17.00 Foamroller, muskel service

18.00 Middag

19.00 Bastu / bad - Simhall

 

söndag 16:e april

 8.00   Frukost

10.00  Kör session - I närheten av Heinola mx-spår (Juha Salminen)

13.00  Träningslägret avslutas

VARMT VÄLKOMNA TILL VGN TRAININGCAMP OCH FINLAND!