fb  google  you

  • Tjänster

    Tjänster

    Nordic Sport & Event

Tjänster och erfarenhet

Nordic Sport & Event är ett nätverk av företag som erbjuder tjänster till företag och föreningar.

Ledningen har erfaranhet i ledande befattning inom detaljhandel, besöksnärning, destinationsutveckling, organisationsutveckling, styrelseuppdrag, föreläsningar, reklam, marknadsföring, ekonomi, flyg & charterbranschen.

Vi arrangerar inte bara tävlingar och event som världens största endurotävling Gotland Grand National. Vi erbjuder även tjänster inom marknadsstrategier, webutveckling, annonser, tidningar, konferenser, kanslitjänster, första hjälpen utbildningar m.m. 

Vi kan hjälpa er att starta eller utveckla ert företag eller förening. 
Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0498-691200

 

 

Marknad

Marknad

Med över 40 års erfarenhet av ledarskap och marknadsstrategier erbjuder vi allt från planering till genomförande där även uppföljning är en viktig del. Vi hjälper nya och gamla företag eller föreningar med loggor, affärsidéer och visioner till marknadsplaner, annonser, hemsidor m.m

Vi hjälper företag och organisationer med strategiska beslut om hur, var och när de ska annonsera. Bland annat utifrån företagens eller föreningarnas verksamhet och vilka målgrupper de vill nå ut till. Vi utvecklar dessutom kundernas grafiska profiler, jobbar operativt med utformning av annonser och trycksaker samt arbetar med fotografering, filmning och illustration.


Konferenser/ Event/ Gruppresor

Konferenser/ Event/ Gruppresor

Kontakta oss för den bästa upplevelsen för ditt företagsevent eller konferenser. Vi ordnar hela din upplevelse från resa, boende och aktiviteter. Vi skräddarsyr er upplevelse och har de kontakter som behövs för att ni ska känna er trygga och få ut det bästa resultatet av er investering.

Tävlingar / Event

Tävlingar / Event

Har ni redan en tävling eller ett event som ni vill utveckla. Vi genomför idag Världens största endurotävling ”Gotland Grand National”, Nordic Extreme Weekend och Nordic Classic Weekend. Allt detta tillsammans med det lokala föreningslivet/ näringslivet och genom de svenska specialidrottsförbunden. Vi kan starta en helt ny tävling i er stad med den lokala föreningen eller hjälpa till och utveckla en befintligt. Vi kan vara en del av ert event eller ta hand om hela. Vi sköter era anmälningar, resultat och ni kan vara bokningsbara via vår hemsida www.nordicsportevent.se.

Kanslitjänster/ Administration

Kanslitjänster/ Administration

Behöver din förening hjälp med kanslitjänster så har du kommit rätt. Samlade på ett och samma ställe hjälper vi er att sköta hemsidan, anmälningar, marknadsföring, administration eller delar av det ni inte kan eller vill göra själva. Kontakta oss för ett möte och se vad vi kan hjälpa er med.

Sponsrings/Partner avtal

Sponsrings/Partner avtal

Vi hjälper företag med marknadsföring och strategier för att synas optimalt antingen på riksnivå eller i din region. Låt oss på Nordic Sport & Event skriva avtal, genomföra och följa upp er marknadsföring. Med gedigen erfarenhet av avtalstecknande hjälper vi er med avtal mellan parterna och ser till att er part följer avtalet.

Uthyrning för event

Uthyrning för event

Nu kan du kontakta oss på Nordic Sport & Event om du ska ha ett företagsevent, tävlingar, släktträff eller något annat om du behöver hyra tält i olika storlekar, golv, belysning, bänkar, sittplatsläktare, ståplatsläktare eller en scen.

Läs mer