Classic Weekend Linköping

Den 24 augusti i Linköping!

Tillbaka den 24 augusti 2019 i samband med Linköpings Stadsfest. Linköping lever verkligen upp med serveringar, uppträdanden och massor av människor ute på stan. Sträckorna du kan välja på är 5 km, 10 km och halvmarathon. Passa på att uppleva Linköping när det är som bäst.

24 augusti 2019
5, 10 km, halvmarathon & ungdom
Start/Mål - SAAB Arena
Upplev stadsfesten
Helt ny bana
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Den 24 augusti 2019

Anmälan för Classic Running Linköping  2019 finns uppe för anmälan. Loppet kommer gå lördag den 24 augusti i samband med stadsfesten. Varmt välkomna!

Loppet för alla

Vi vill erbjuda ett vackert och roligt lopp för alla åldrar och för alla prestationer. Därför kan du välja på  5, 10 km eller halvmaraton. Även team klass 2 x 5 km och ungdom 5 km

Boende i Linköping

Specialpriser på hotell i Linköping i samband med Classic Weekend. Klicka på länken för att se vilka hotell du kan välja mellan.

Classic Weekend Gotland

Den 6 juni kan du delta i Classsic Weekend Gotland. Samma upplägg som Classic Weekend Linköping men innan sommaren. Upplev Gotland när det är som bäst.

Häng med och upplev 
Classic Weekend Gotland

Här ser ni hur det kan se ut under Classic Weekend på Gotland som går den 6 juni 2019. Nedan några punkter om Classic Weekend Linköping.

• 5, 10 km och halvmarathon
• Ungdomsklass
• Musik och festligheter
• Start & mål SAAB Arena

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• 5 km 295 kr
• 10 km 395 kr
• Halvmarathon 495 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Nyheter Från Classic Weekend Linköping