Välkommen till Classic Running Gotland

Välj mellan 5, 10 km eller halvmarathon längs Östersjön

Den 6:e juni 2019

Gå, jogga, eller spring längs Gotlands vackra kust och vägar. Ett lopp för ungdomar, motionärer och elit. Ett lopp med Nordens kanske vackraste löparsträcka, som också visat sig vara en av de snabbare banorna för halvmaraton.

6 juni 2019
Norderstrand, Visby
5, 10 km, halvmarathon
Finns nu i 2 städer
Banrekordet 1:07:08
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Den 6 juni 2019

Tävlingscentrum flyttas till Norderstrand där checkin och faciliteter finns att tillgå på Novi Resort. Vi kommer även erbjuda alla deltagare en afterrun med möjlighet till pool häng.

Idrottens Ö

Rabatterade priser via Idrottens Ö

Du som deltagare i något utav våra lopp reser med idrottspriser om du bokar din resa och boende via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se.

Loppet för alla deltagare

Vi vill erbjuda ett vackert och roligt lopp för alla åldrar och för alla prestationer. Därför kan du välja på  5, 10 km eller halvmaraton. Även team klass 2 x 5 km och ungdom 5 km. En bana som fått feedback för att vara både vacker och snabb.

Desiré Östergren

Classic Weekend nu i Linköping

Vi har nu ett Classic Weekend i Linköping som du kan springa eller gå den 24 augusti 2019 med samma sträckor som på Gotland. Dessutom arrangeras loppet samtidigt som den pågående stadsfesten i Linköping.

Inspireras till vårens lopp Classic Running

Häng med en bit på kanske Nordens vackraste löparsträcka. Med drönare kan du följa bitar av banan längs med Östersjön. Låt dig inspireras redan nu inför 2019 års lopp.

• 5, 10 km eller halvmarathon
• Vackra strandpromenaden
• Överraskning på vägen

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Halvmaraton 495 kr
• 10 km 495 kr
• 5 km 295 kr
• Team (2×5 km) 695 kr
• Ungdom 100 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

När betalar jag min startavgift?

Startavgiften betalas i samband med anmälan i det sista steget och därefter skickas en bekräftelse på att anmälan har gått igenom.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Behöver jag vara medlem i en klubb?

Nej, men om du är medlem i en klubb kan det vara kul för klubben att se det i startlistan.

Vilken är maxtiden?

Maxtiden för loppet är till kl. 15.30.

Får alla tidtagning?

Alla som har en transponder får en tid och placering som du hittar i resultatlistan.

Jag köpte en T-shirt i anmälan, när kommer den?

Den skickas i regel ut veckan efter att anmälan gjorts. Tar det längre än 2 veckor så kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag ha med mig till incheckningen?

Du behöver uppge ditt startnummer som du hittar i startlistan på hemsidan.