fb  google  you

 • Classic Running

  Classic Running

  22 april 2017

 • Classic Biking

  Classic Biking

  22 april 2017

 • Stångebroslaget

  Stångebroslaget

  7-9 juli 2017

 • Vierumäki Grand National

  Vierumäki Grand National

  26-27 maj 2017

 • 1572 MTB Challenge Motala

  1572 MTB Challenge Motala

  4-5 aug 2017

 • Gotland Grand National

  Gotland Grand National

  27-28 okt 2017

Nordic Sport & Event

Om företaget

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster. Bolaget bildades i mars 2013 och ägs av fyra bolag med gedigen erfarenhet inom en rad olika affärsområden. Inom ledande befattning har vi skaffat oss en bred och djup erfarenhet sedan 30 år tillbaka inom besöksnärningen både i Sverige och utomlands, destinationsutveckling, flyg- & charterbranschen, dagligvarubranschen, detaljhandeln, fastighetsbranschen, säkerhet- & räddningstjänsten, reklam och webbutveckling, ekonomi, organisationsutveckling, styrelseuppdrag och mycket annat.

Vi driver också egna tävlingar & evenemang som världens största endurotävling Gotland Grand National, Nordic Extreme Weekend och Nordic Classic Weekend.

Ledorden för oss själva, våra partners, utövare och publiken är: UTMANINGAR – HÄLSA - UPPLEVELSER

 

Affärsidé

Nordic Sport & Event ska genom sin breda och mångåriga erfarenhet i ledande befattningar inom en rad olika branscher skapa och utveckla andra företag, föreningar, tävlingar, event och konferenser i egen regi eller tillsammans med föreningslivet/näringlivet.

Vi ska erbjuda tjänster & produkter inom webutveckling, marknadsstrategier, kanslifunktioner, administration, avtal och uthyrning.

När vi etablerar nya ideér ska vi vända oss till det lokala föreninglivet/näringslivet som ska ha god avkastning på våra ideér och medverkan.

Vi ska etablera med näringlivet i Norden, med det lokala näringlivet ska ligga i fokus där vi etablerar verksamhet (B2B). Vi ska inspirera städerna och regionerna att medverka i utvecklingen av denna växande form av besöksnärning.

 

Vision

Nordic Sport & Event ska inspirera & utveckla företag, föreningar att driva tävlingar och event runt om i Norden. Vi ska vara den naturliga parten för föreningslivet/närningslivet när de vill starta eller utveckla sina ideér inom våra affärsområden.

Vi ska tillsammans med de samarbetspartner, företag och föreningar som tror på oss etablera verksamhet runt om i Norden som passar vår affärsidé.

 

Ledning


CONNY BOHLIN

CONNY BOHLIN
VD/CEO/ägare
Telefon: 0708-24 94 94
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JONATAN AHDRIAN

JONATAN AHDRIAN
Vice ordförande/ägare

HENRIK SWEDBORG

HENRIK SWEDBORG
Ledamot/ägare

ANGELICA THOMSSON

ANGELICA THOMSSON
Ledamot/ägare/kansli- & ekonomiansvarig
Telefon: 0707- 50 32 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Emil Daun

Ledamot/ägare

Susanne Appelgren

Ledamot/ägare