Golfa Runt Gotland

Spela med över 600 golfare på 5 olika 18-håls banor runt om på Gotland.

Golfa Runt Gotland den 12-16 maj 2019. En 5-dagars tävling där du som deltagare får spela på 5 av Gotlands olika 18-håls banor tillsammans med över 600 deltagare. Dessutom avslutas hela veckan med en fest och prisutdelning med ett prisbord som har ett värde över 100 000 kr, middag och dans.

Vi har ännu ett fåtal lediga platser i både singelklass & par. Först till kvarn! Anmälan är öppen till 48 timmar innan tävlingens startdatum.

Parklassen Äkta makar är nu fulltecknad

Platser finns kvar i Parklass och det går bra att anmäla sig till den eller till singelklass. Önskar du delta i Äkta makar kan vi ställa er på en väntelista. Anmäl dig först till parklassen och skicka ett mail till oss på info@nordicsportevent.se att ni är anmälda men önskar delta i Äkta makar så flyttar vi er så snart en ledig plats dyker upp.

640 Golfare
Sveriges största?
5 dagar
5 banor
Avslutningsfest
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Slite Golfklubb

3,5 mil norr om Visby ligger Slites vackra skogsbana och väntar på er. 18 utmanande och härliga golfhål med en del vattenhinder.

Gumbalde Golfklubb

En 18-håls parkbana i gotländsk miljö. Besvärliga vattenhinder och fina greener. Intill golfbanan finns restaurang och hotell.

Gotska Golfklubb

Jack Wenmans 18-hålsbana är en stadsnära bana som ligger vid Visbys flygplats. En relativt öppen hedbana av linkskaraktär

När Golfklubb

18-hålsbana på sydöstra Gotland, 6 mil från Visby. En ”skotsk hedbana” med omväxlande layout i vacker genuin gotlandsnatur nära havet.

Visby Golfklubb

Välkommen till en av Sveriges vackraste och bästa golfbanor. Vi erbjuder havsutsikt och en naturskön upplevelse från anläggningens samtliga 27 hål.

Ljugarn Golfklubb

Fritt inspel 11 maj! Ljugarns golfbana ligger på östra Gotland och är en smal bana i skogen som kräver spelstrategi. En perfekt uppvärmning inför tävlingen.

Häng med på Golfa Runt Gotland

Här kan du se lite av det som komma skall på Golfa Runt Gotland, en av Sveriges största golftävlingar.

• 640 deltagare
• 5 banor + inspelning
• 5 dagar golf
• En av Sveriges största

Nyheter Golfa Runt Gotland

 
© Copyright - Nordic Sport & Event