fb  google  you

 • Gotland Grand National

  Gotland Grand National

  28-29 OKT 2016

 • Gotland Grand National

  Gotland Grand National

  28-29 OKT 2016

 • Gotland Grand National

  Gotland Grand National

  28-29 OKT 2016

 • Gotland Grand National

  Gotland Grand National

  28-29 OKT 2016

Välkommen till Gotland Grand National

Världens största endurotävling som körs för 33:e året i rad.

Som nu är fullbokad i motionsklasserna, men fortfarande öppen för klass 1-3 (elitstarten). För att anmäla sig till klass 1-3 krävs en kod som du måste be om via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

 

Här kan du se och läsa allt om GGN helgen!

Här kan du se och läsa allt om GGN helgen!

Nu närmar sig GGN och med 3200 anmälda i alla klasser är det ”all time high” Spela på Oddset, följ dina favoriter online på plats, 30 utställare, 6 foodtracks, 400 sittplatser under tak, Tv monitorer med online-rapportering och SVT sändning live. Varmt välkomna till folkfesten på Tofta skjutfält.

Läs mer

Den officiella GGN-festen

Den officiella GGN-festen

För femte året i rad arrangerar Nordic sport & event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen. Nytt för i år är att prisutdelningen genomförs i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp. Boka biljetter till Lilla GGN festen fre den 28/10 eller till den officiella efterfesten lördagen den 29/10 med Björn Rosenström på scen.

Läs mer

Gotland Grand National

Gotland Grand National

2500 förare från 12 nationer i världens största endurotävling. Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och körs nu för 32:a året i rad. Banan som är en unik blandning av hal kalksten, terräng med vatten och lera och snabba stigar som sträcker sig över 2,2 mil.

Läs mer

GGN Ungdom/Guldhjälm

GGN Ungdom/Guldhjälm

Gotland Grand National inleds fredagen den 28/10 med GGN ungdom med över 100 anmälda i två klasser som numera kör i 2 timmar. Banan är ca 8 km lång och man kör så många varv man hinner på två timmar. Från och med 2016 införs en guldhjälmsklass för de yngsta, som kör på en egen bana i 1 timme.

Läs mer

Veteranklass

Veteranklass

Straxt efter att GGN ungdoms tävlingen är avslutad den 28/10 är det dags för veteranmotorcyklarna att göra upp. Körtiden är 1 timme och banan sträcker dig över ca 8 km (GGN ungdsoms bana). Denna tävling ingår numera även i Svensk Enduroklassiker med Stångebroslaget och Ränneslättsloppet.
Elklass

Elklass

2016 blir andra året som Gotland Grand National El klass körs. Klassen har två starter med en laddningstid i mellan där tiderna slås ihop för att kora kora en segrare. Målgång sker efter ca 30 minuter på Allhagemyr.

 • Aktuella Nyheter

 • Nu finns PM ute!

  Här kan du läsa om information inför kommande Gotland Grand National. Läs mer
 • Världens Största endurotävling större än någonsin!

  Världens Största endurotävling större än någonsin! Över 3000 anmälda till årets upplaga av GGN. Aldrig tidigare har det varit så stort intresse. Läs mer
 • Världens Största endurotävling sänds återigen live i SVT Sport.

  SVT Sport och Nordic Sport & Event AB har skrivit ett exklusivt avtal om rätten till sändningarna från världens största Endurotävling, Gotland Grand National. SVT Sport kommer att livesända under 2,5 timma i TV och på Webben den 29/10, och ett sammandrag med det bästa från eliten den 30/10. Läs mer
 • Den officiella GGN-festen

  För femte året i rad arrangerar Nordic sport & event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen. Nytt för i år är att prisutdelningen genomförs i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp. Läs mer
 • GGN Finland 2017

 • 1
 • 2
Nedräkning till nästa event:
Dagar
5
5
Timmar
2
2
1
1
Minuter
0
0
2
2
Sekunder
5
5
3
3

151216 BCF modul ver.2

155 ggnmarke tidlost

KTM
24 MX
Yamaha
Motorrad
Funbike
Sporrong
Lelles MC
Husqvarna
XL BYGG
Ica Maxi
Dunlop
Sv höjdbolaget
Destination Gotland
Idrottens Ö
Region Gotland
Scandic
Best Western
Vitri Medical
Väg & Byggnadsgrus
Cykel & MC hallen
Försvarmakten
Gotlandsmedia
Lundins bil
Office IT Partner
CRAMO
Össur
Össur
Form
iSwe Consult
Brand & Räddningsakademien
Kusinerna
Swedol
IVisby
Arriba
GEAB
Keges
Isostar
Kawasaki
Marin & Fritid
DJO
Ragnsells
PSE PARTS
Löfqvist
VMC
ddp.nu
perssons buss