Vesivehmaa Grand National – VGN

Andra upplagan av Vesivehmaa Grand National i Finland, 11–12 maj 2018

Vesivehmaa Grand National, ett endurolopp för alla åldrar och nivåer. Där du som deltagare under 3 timmar ska köra så många varv du hinner på den helt nybyggda banan på ca 2 mil i Vierumäki. Ett område som ligger endast 1,5 timma med bil från Helsingfors.

VGN bjuder på en vacker miljö och en fantastisk körning för deltagare och många publikvänliga åskådarplatser för medresenärer. Dessutom arrangeras en fest under lördagen för tävlande, serviceteam och familjer. Det blir en fantastisk start på enduroåret med andra upplagan av Vesivehmaa Grand National.

11-12 maj 2018

Vierumäki, Finland
Eliten på plats
3 timmars körtid
Banan är 2 mil
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Elitklasser

1: Elit-, 2: elit senior 40+ och 3: elit ungdom U23 kommer att starta och köra tillsammans. I dessa klasser finns också prispengar att vinna.

Motionsklasser

Motionsklasserna är de populäraste klasserna med flest deltagare. För att alla ska kunna köra på samma villkor delas klasserna in efter just din ålder.

Ungdoms- & Guldhjälmsklasser

Endurovärldens och Vierumäki Grand Nationals framtid finns i dessa klasser. För alla barn och ungdomar upp till 16 år (Guldhjälm endast för finska förare).

Veteran & El

Du som vill köra veteranklass startar redan på fredagen och här är det inte ålder på förare utan åldern på din MC. Du med en eldriven MC kan delta i el klassen.

Vesivehmaa Grand National körs för andra gången!

Trailer inför 2018! Vesivehmaa Grand National är ett endurolopp för alla åldrar och nivåer. Där du som deltagare under 3 timmar ska köra så många varv du hinner på den helt nybyggda banan i Vierumäki.

• 900 anmälda
• Bana på 2 mil
• 6 nationer

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Elit och motion 100 Euro
• Ungdom och Guldhjälm 40 Euro
• El och Veteran 60 euro
10 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en internationell licens krävs för att få delta. Utländska förare skall inneha giltig FIM/UEM-licens eller förarlicens utfärdad av sitt hemlands motorfederation med starttillstånd. Svenska förare skall inneha licens med internationellt tillägg, pris ca. 500 kr (Svemo). Licensbrickan skall vara i guld. Arrangören kan ej utfärda tillfällig licens för utländska förare. För deltagare i Ungdomsklasser gäller kravet på vårdnadshavare enligt SR Enduro 2.1.6.
Din licens köper du här http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Jag vill avanmäla mig, hur gör jag

Du kan maila till återbud till oss på info@nordicsportevent.se Har du köpt till ett avbeställningsskydd återbetalas du och om inte så får du inte tillbaka något för din startavgift.

Kan jag överlåt min plats till någon annan?

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag vill ändra något i min anmälan?

Du kan administrera viss information i din anmälan om du loggar in. Men för annan ändring mailar du oss på info@nordicsportevent.se med namn, personnummer/bokningsnummer, vilket lopp det gäller samt vilken ändring du vill göra så ordnar vi det.

Nyheter från Vesivehmaa Grand National

Historik VGN

Huvudpartner

KTM Motorcycles Scandinavia AB is owned by KTM Motorrad AG which is registered in Mattighofen, Austria. The company produces and develops race-ready offroad and street motorcycles. KTM’s products are distributed via 31 sales subsidiaries and two joint ventures in Dubai and New Zealand, to more than 1,700 independent dealers and importers worldwide. KTM Motorcycles Scandinavia AB is located in Örebro, Sweden, and works across Sweden, Norway and Denmark.