Gotland Grand National

Ser fram emot sitt 35:e år den 26-27 oktober 2018!

Startplatsen på det stora fältet glimmar före start som en hägring av rena ställ och motorcyklar som sedan snabbt förvandlas i leran och den svåra terrängen. Första start gick 1984 och har nu körts för 34:e året i rad. Banan som är en unik blandning av hal kalksten, terräng med vatten, lera och snabba stigar som sträcker sig ca. 2,2 mil där deltagarantalet ligger på runt 3000 förare i alla klasser sammanräknade från ca. 12 nationer. Gotland Grand National kallat GGN är en upplevelse som du sent kommer glömma.

26-27 okt 2018
3 200 anmälda förare
800 funktionärer
4000 hamburgare
12 nationaliteter
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds
Idrottens Ö

Rabatterade priser via Idrottens Ö

Du som deltagare i något utav våra lopp reser med idrottspriser om du bokar din resa via Idrottsresor (bokar du på siten destinationgotland.se gäller ordinarie priser). Ni når dem via 0771-223350 eller idrottsresor@destinationgotland.se.

WESS – World Enduro Super Series

Omgång 6 av 8 avgjord i nya superserien WESS.

HAWKSTONE PARK CROSS-COUNTRY avgjordes i helgen och vann gjorde Josep Garcia ( KTM). Total ledare i WESS är Manuel Lettenbichler ( KTM).

Elit- och Motionärsklasser

Årets utmaning och avslutning för många enduroentusiaster är Gotland Grand National. Elitklasserna är för de förare som vill tävla om prispengar som erbjuds. Motionsklasserna delas in efter just din ålder.

Endurovärldens och Gotland Grand National framtid hittar vi i Ungdoms- och Guldhjälmsklasserna där de yngre förarna deltar.

NYHET – Crossglasögon Raven Strike Roll-Off GGN Limited Edition

Designade för er förare som deltar eller har deltagit i Gotland Grand National. I samarbete med Raven har 24MX och GGN tagit fram unika goggles i en begränsad upplaga!

Finns ENDAST i 600 exemplar (300 av varje färg), så skynda dig lägga beslag på ett par eller två!

Häng med och upplev 
Gotland Grand National

Denna trailer visar vilken upplevelse Gotland Grand National är. GGN som är världens största endurotävling bjuder på det mesta. Gillar du cross och enduro då är GGN ett måste för dig och dina kompisar.

• 3200 anmälda 2017
• 12 000 – 15 000 besökare
• 12-15 nationer
• 600 funktionärer

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• Elit och motion kostar 995 kr
• Lilla GGN –Ungdom 395 kr
• Guldhjälm 395 kr
• Veteran 595 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

Vilken klass ska jag anmäla mig till?

Klicka på tilläggsreglerna så hittar du all information om vilken klass du ska anmäla dig till.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vad behöver jag för att delta?

För att delta krävs ett medlemskap i en Svemo ansluten klubb och en giltig licens för loppet. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här: http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Behöver jag en licens för att köra?

Ja, en licens från Svemo krävs för att få delta. En internationell licens, årslicens eller tillfällig licens för enduro till tävlingen. Din licens köper du här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Kan jag anmäla mig trots att jag inte har någon licens?

Ja, du kan göra din anmälan utan att du hunnit köpa din licens. Men för att få tävla måste du inneha en giltig licens. Köp din licens här:  http://www.svemo.se/sv/Forforare/Licens/Kopdinlicens/

Hur får jag reda på mitt startnummer?

Startnummer släpper vi ca 6 veckor innan tävlingen och går då ut via mail och sociala medier med det. Ditt startnummer hittar du då i startlistan som är publicerad på hemsidan.

Hur fungerar seedning?

Vi seedar efter förgående års resultat. Du seedas då efter den totala placeringen så även om du byter klass i år så kommer du seedas efter din totala placering förgående år då vi matchar med ditt personnummer.

Kartor

Nyheter från Gotland Grand National

Press release 2018-09-26 - The best line-up in both Men and Ladies!

GGN press release 2018! The best line-up ever in both Men and Women! With only a month until the 35:th year of Gotland Grand National at Tofta Skjutfält…

PM info GGN

Läs det här: https://mailchi.mp/ff9618cb0bfa/pm-information-gotland-grand-national-2018 

SVT Sport - Världsstjärnor till Gotland Grand National

SVT Sport - Världsstjärnor till Gotland Grand National

Huvudpartner

KTM Motorcycles Scandinavia AB is owned by KTM Motorrad AG which is registered in Mattighofen, Austria. The company produces and develops race-ready offroad and street motorcycles. KTM’s products are distributed via 31 sales subsidiaries and two joint ventures in Dubai and New Zealand, to more than 1,700 independent dealers and importers worldwide. KTM Motorcycles Scandinavia AB is located in Örebro, Sweden, and works across Sweden, Norway and Denmark.