Välkommen till Classic Biking Gotland

Cykla in våren på Gotland och välj på flera distanser, 28 april 2018

Gotland ”Jorden runt på en Ö” Ni känner igen texten från Destination Gotlands marknadsförning och nu har du möjlighet att cykla 35, 90 eller 140 km på vackra Gotland i ett motionslopp som arrangeras för fjärde året. Loppet arrangeras samtidigt som Classic Running den 28 april 2018. Möt våren med andra som älskar att cykla och springa.

Wisby Strand, Visby
28 april 2018
35, 90 och 140 km
Vackert landskap
Bike & Run
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Cykla in våren i Visby

Kom till vackra Visby i april månad och cykla in våren med andra cykelentusiaster. Loppet där du får se havet och den delar av den vackra landsbygden på Gotland.

Paketpris från endast 1210 kr!

Paketpris till Gotland med Resa och boende från 1210 kr. I priset ingår personbiljett tur och retur med färja, samt boende med del i dubbelrum. Boka din resa och boende via Idrottens Ö.

Hyr cykel inför loppet

Hos Gotlands Cykeluthyrning som dessutom erbjuder gratis service under hela loppet. Kom och prova ut din cykel redan idag.

Bike & Run

För dig som gillar att utmans lite extra så kan du delta i Bike & Run som innebär cykel 90 km och sedan direkt efter en halvmarathon.

Ett vackert motionslopp Classic Biking

Cykla in våren på Gotland 2018. Boka in den 28 april redan nu och upplev vackra Gotland tillsammans med andra deltagare.

• 35, 90 eller 140 km
• Motionslopp landsväg
• Ringmurens cykelklubb
• Testa Bike & Run

Vanliga frågor & svar

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla sig klickar du på anmälan och väljer det lopp du vill anmäla dig till. Klicka sedan på upprätta nytt användarkonto och fyll i dina uppgifter. En bekräftelse skickas ut på mail till angiven mailadress direkt efter att betalning gått igenom.  Observera att om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

Vad kostar det?

• 14 mil 495 kr
• 9 mil 495 kr
• 3 mil 295 kr
• Ungdom 100 kr
6 % moms ingår då det är en idrottstävling.

När betalar jag min startavgift?

Startavgiften betalas i samband med anmälan i det sista steget och därefter skickas en bekräftelse på att anmälan har gått igenom.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Det kan vara så att du kanske inte har ett konto. Testa att klicka på upprätta nytt användarkonto och se om du kan skapa ett konto med dina personuppgifter. Om du redan gjort en anmälan till ett lopp och vill anmäla dig till ett nytt måste du även där klicka på upprätta nytt användarkonto då loppen ligger separerade i systemet bakom. Men använd gärna samma inlogg så har du enklare att komma ihåg det på alla dina konton i framtiden.

När jag försöker skapa konto säger det att mitt personnummer är upptaget.

Det kan ha blivit att systemet känt av ditt personnummer sedan tidigare. Kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Jag köpte en T-shirt i anmälan, när kommer den?

Den skickas i regel ut veckan efter att anmälan gjorts. Tar det längre än 2 veckor så kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig.

Vilka är starttiderna?

kl. 09.00 9 och 14 mil
kl. 10.00 3 mil
Tiderna är preliminära och korrekta starttider skickas ut i samband med PM.

Vilka får pris?

Alla deltagare får en medalj efter loppet.

Får jag låna transponder?

Ja, alla får låna en transponder som lämnas ut vid incheckningen och lämnas tillbaka på samma ställe efter att du genomfört ditt lopp. Observera att transpondrar som ej återlämnas i efterhand faktureras av arrangör.

Vad behöver jag ha med mig till incheckningen?

Du behöver uppge ditt startnummer som du hittar i startlistan på hemsidan.

Kartor

Huvudpartner

Ta färjan till Gotland – året runt! Hos oss hittar du dessutom öns största utbud av hotell, stugor, camping och vandrarhem. Välkommen ombord!