Motala Nya Cykelaffär

Det andas cykelhistoria när man kommer i kontakt med Motala cykelaffär. Den minnesgode Motalabon vet att bröderna Rydell, Torsten, Sven och Evert startade sin cykelverksamhet redan 1943.

1970 döptes verksamheten om till Motala Cykel & Sport, ett företagsnamnet som behölls fram till 1979, då sport- och cykelavdelningarna delades och Motala Cykelaffär såg dagens ljus.

I november 2013 bytte företaget ägare, Mats Gunnarsson tog över ägarskapet efter Lars Johansson och heter numera Nya Motala Cykelaffär.

Butiken finns på Drottninggatan 18 i Motala, det som i folkmun kallas ”gamla bussplan” då busscentralen i Motala låg här fram till och med 1960-talet.
I sortimentet har Trek och Bontrager framträdande platser, men många andra ledande märken erbjuds kund i Motalas enda cykelbutik placerad i centrum.

Vårt framgångsrika samarbete med Motala Nya Cykelaffär ger oss möjlighet att genom en stark lokal aktör nå ut till våra deltagare i regionen och därigenom få en personlig kontakt med många av våra deltagare, en kontakt vi uppskattar!