Inbjudan & PM Lilla 1572

Inbjudan – PM Lilla 1572

Fredagen den 3:e augusti, start klockan 18, dagen innan loppen för de vuxna, bjuder vi in alla barn upp till 10 år till familjefesten Lilla 1572!

En 400 meter lång bana förlagd i och runt tävlingscentrum vid Team Sportiahallen, Motala. Samma härligt proffsiga start och målområde som för stora loppet, depå utmed banan och andra överraskningar som hjälper barnen till stordåd. Välförtjänt medalj och något gott att äta och dricka efter målgång!

Välkomna till ett lopp för hela familjen!

____________________________________

Snabbfakta

Datum och tid: Fredag den 3:e augusti, start kl. 18:00
Ålder: 0-10 år
Uppvärmning: Fullt ös med våra duktiga ledare som får alla att röra på sig!
Distans: 0-6 år: 400 meter, 7-10 år 800 meter, men barn och föräldrar väljer själva. De som känner att de vill cykla mer, tar ett varv eller två till!
Bantyp: Gräs och asfalt, några kuperade partier men inga branta stigningar eller utförslöpor. Inga tekniska svårigheter.
Tävlingscentrum: Team Sportiahallen, Motala
Omklädning: Team Sportiahallen, Motala
Cykeltvätt: Ja
Cykelförvaring: Nej
Anmälningsavgift: 75 kronor
Anmälan: Anmäl dig här! (www.1572mtbchallenge.se)
Anmälningsperiod: Anmälan är öppen, anmäl dig på nätet fram till onsdag 2018-08-01 klockan  24:00. Efteranmälan på plats utan förhöjd avgift.
Depåer: 1 st, Festis, vatten, bananer, hembakade bullar m.m.
Medalj: Ja

_____________________________________

Banan

Banan vänder sig till alla barn oavsett nivå. Start och mål i anslutning till Team Sportiahallen, Motala. Gräs varvat med asfalt, något kuperad bana, men inga branta stigningar eller utförskörningar. Föräldrar får gärna gå och springa med, men var försiktiga så att ni som springer eller går med era barn inte blir påkörda av andra deltagare.

Vid frågor, kontakta oss gärna på 1572challenge@gmail.com

Anmälan

Anmälan gör du på www.1572mtbchallenge.se Där hittar du också all övrig information om de lopp vi erbjuder

Anmäl dig här!

Försäkringar

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få en klar bild av hur ditt barns försäkringsskydd ser ut. Om barnet är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet kan även idrottsföreningens försäkring täcka skada. Kontakta din förening för mer information.

Olycksfallsförsäkring -skador på cykel

Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.