Inbjudan & PM Lilla 1572

Inbjudan – PM Lilla 1572

Fredagen den 3:e augusti, start klockan 18, dagen innan loppen för de vuxna, bjuder vi in alla barn upp till 14 år till familjefesten Lilla 1572!

En 400 meter lång bana förlagd i och runt tävlingscentrum vid Team Sportiahallen, Motala. Samma härligt proffsiga start och målområde som för stora loppet, depå utmed banan och andra överraskningar som hjälper barnen till stordåd. Välförtjänt medalj och något gott att äta och dricka efter målgång!

Välkomna till ett lopp för hela familjen!

Nyhet 2018 – Barnens Hinderbana
1572 MTB Challenge presenterar ett fantastiskt arrangemang som barnen älskar.  Barnens Hinderbana kommer ligga i anslutning till vårt tävlingscentrum lördag den 4:e augusti.
Vi på 1572 bjuder dessutom alla deltagare i Barnens Hinderbana på en startplats till Lilla 1572 mot uppvisande av anmälningsbevis.
Läs mer boka redan idag på Barnens Hinderbana.

____________________________________

Snabbfakta

Datum och tid: Fredag den 3:e augusti, start kl. 18:00
Ålder: 0-14 år
Uppvärmning: Fullt ös med våra duktiga ledare som får alla att röra på sig!
Distans: 0-6 år: 400 meter, 7-14 år 800 meter, men barn och föräldrar väljer själva. De som känner att de vill cykla mer, tar ett varv eller två till!
Bantyp: Gräs och asfalt, några kuperade partier men inga branta stigningar eller utförslöpor. Inga tekniska svårigheter.
Tävlingscentrum: Team Sportiahallen, Motala
Omklädning: Team Sportiahallen, Motala
Cykeltvätt: Ja
Cykelförvaring: Nej
Anmälningsavgift: 75 kronor
Anmälan: Anmäl dig här! (www.1572mtbchallenge.se)
Anmälningsperiod: Anmälan är öppen, anmäl dig på nätet fram till onsdag 2018-08-01 klockan  24:00. Efteranmälan på plats utan förhöjd avgift.
Depåer: 1 st, Festis, vatten, bananer, hembakade bullar m.m.
Medalj: Ja

_____________________________________

Banan

Banan vänder sig till alla barn oavsett nivå. Start och mål i anslutning till Team Sportiahallen, Motala. Gräs varvat med asfalt, något kuperad bana, men inga branta stigningar eller utförskörningar. Föräldrar får gärna gå och springa med, men var försiktiga så att ni som springer eller går med era barn inte blir påkörda av andra deltagare.

Vid frågor, kontakta oss gärna på 1572challenge@gmail.com

Anmälan

Anmälan gör du på www.1572mtbchallenge.se Där hittar du också all övrig information om de lopp vi erbjuder

Anmäl dig här!

Försäkringar

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få en klar bild av hur ditt barns försäkringsskydd ser ut. Om barnet är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet kan även idrottsföreningens försäkring täcka skada. Kontakta din förening för mer information.

Olycksfallsförsäkring -skador på cykel

Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.

REGISTRERING OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Nordic Sport & Event följer Datainspektionens regler när det gäller hantering av personuppgifter. Genom din anmälan godtar du att ditt namn registreras och offentliggörs i start- och resultatlistor, bland annat på vår hemsida.

Bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i nyhetsartiklar och annonser för våra tävlingar och på vår hemsida.

Nordic Sport & Event behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar, samt för att skapa en anmälningsprofil. Personuppgifterna och anmälningsprofilen används för att registrera dig till lopp och matcha dig med en eventuell tidigare anmälan, för att på så sätt koppla din tidigare statistik till dig. Personuppgifterna och anmälningsprofilen används också för att kunna kontakta dig, samt för att kommunicera information och erbjudanden.

För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vad du är intresserad av, använder vi de uppgifter du tillhandahåller. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot mer information från Nordic Sport & Event genom att kontakta oss via e-post info@nordicsportevent.se

För att kunna erbjuda information som vi tror är intressant för dig, har Nordic Sport & Event samarbetspartners i vissa fall möjlighet att disponera vårt adressregister via Nordic Sport & Event. Nordic Sport & Event delar inte dina personuppgifter med sina partners eller sponsorer. Sponsorer och partners till Nordic Sport & Event får skicka erbjudanden via Nordic Sport & Event.

Du har rätt att få tillgång till dina uppgifter, att få dem rättade eller om du önskar, få dem raderade. Väljer du att radera alla dina uppgifter, så raderas all tidigare statistik och historik. Du har också rätt att få en kopia av dina uppgifter.